Egy kis technikai ok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Öt meccs után?? Még szerencse, hogy nem félidőben! Gyorsan kell hozni egy törvényt, miszerint a stadionban a fűre lépni tilos! Kormánybiztost kinevezni ennek ellenőrzésére!
Ez már tényleg agyrém!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
SE lejt avagy tecnikai malőr másképp tán car munka ? mennétek Angliába majd megtanulnátok hogyan kell füves terepet előkésziteni és telepíteni 300 éves multjuk van .Tanulni nem szégyen csak idő és pénz igényes
RonaGyuri
Egy igencsak árulkodó időzítés

Az egyik adón most megy a Mega-stadionok címmel egy francia sorozat

Többen úgy véltük, hogy a mega jelzőt a Puskás a szélhámossággal érdemelte ki lévén, hogy iszonyú drágán – nem csak a tervezett összeg 4 szereséből, de vetekedve a sokkal nagyobb fedett és mozgatható többfunkciójú stadionok árával – és az eredetileg tervezettekkel szemben (már akkor tudtak az atlétikai VB-ről) kizárólag focira lett alkalmas. A minőségről a fél év múlva hullani kezdő díszítő elemek árulkodnak!
Nos ez a „kizárólag focira lett alkalmas” is megkérdőjeleződik, lévén „A Bajnokok Ligája csoportkörében is a Groupama Arénában játssza a hazai mérkőzéseit a Ferencváros. A 190 milliárd forintért épített Puskás arénában most kezdték el gyepszőnyeg cseréjét, és nem lesz kész a Ferencváros BL-csoportkörös mérkőzéseire – írja a Nemzeti Sport Online. ”!
Igen a gyep nem ért meg egy féltucat meccset sem!
Ahogy a régi beázott cipő vicc mondja: ezek a gaz focisták valószínű fociztak a gyepen! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy aktuális és igencsak releváns kérdés

az eb 2020 eredeti tervei szerint pár hét alatt a nyár elején 4 mérkőzés lett volna a Puskásban

Most 5 meccs után fel kell újítani a gyepet, ami több hetes munka!!
Mi lett volna itt ha nincs halasztás???
lusta
Ez egy nagyon jó eredmény. A csillagos egekbe emelkedő ár mellett elfelejtették, hogy egy mai modern stadionnak a gyep a sarkallatos pontja. A fű fényt és szellőzést igényel és pl. a Wermbley tervezésénél ezt is modellezték, de még így sem sikerült tökéletesre. Az angoloknál külön gyepszőnyek kezelési képzést tartanak és csak ilyen végzettségű szakemberek, cégek foglalkozhatnak vele. Elmúltak azok az idők, amikor csak úgy elszórták a fűmagot és arra vártak, mikor kel ki és lehetett locsolni. Na ennek a műveletnek az eredményét lehetett látni a 74-es VB német-lengyel meccsen. Egy jól képzett csapat egy hét alatt kicseréli a gyepszőnyeget.
Nem háborogni kell, hanem ez bizony egy normál világban bevett gyakorlat. Sajnos a mi mindenhez értő Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézárunk útmutatásait, satadionépítési lázálmait igyekeznek kielégíteni és a költségeknél ezt a tételt kihagyták. Bizony ez igen, de igen sokba fog nekünk még kerülni (UEFA Pitch Quality Guidelines). A gyephez a szakembereket groundsmannak hívják. A Tottenham edzőpályáján 14 groundsman dolgozik. A Népstadionban csak a fű világítására olyan 50 milliát kellene évente kiadni. A sort lehetne folytatni. A lényeg. Csak a stadion fenntaretására annyi pénz kell, amennyit senki sem hajlandó elárulni.
Nessy
Öt meccs után?? Még szerencse, hogy nem félidőben! Gyorsan kell hozni egy törvényt, miszerint a stadionban a fűre lépni tilos! Kormánybiztost kinevezni ennek ellenőrzésére!
Ez már tényleg agyrém!
advocat
Sok pénzből egy ócska stadion. Ilyen ez az ország. Csak Felcsúton. még jobban látszik. Mert azért az Viktor és Lölő hazája.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
RonaGyuri
ja csak szólok a Wembley-ben lehet atlétikai versenyt is rendezni!!! =))
lusta
@Nessy: Tudom viccesen hangzik, de a stadionban általában fűre lépni tilos. A csapatok az edzőpályát használják és pl. csak a legfontosabb beíveléseknél használhatja a kapus a stadionban a kapu előterét.
Nessy
@lusta: Mentségemül szolgáljon, hogy nem vagyok foci rajongó. Egyszer voltam a stadionban focimeccsen nagyon régen, de untam. Az évenkénti SZUR viszont nagyon jó műsor volt!
Nyírfa
A szívem vérzik, hogy milyen felesleges beruházásokra, összegányolt munkákra megy el a pénz, miközben menekül itthonról, aki tud, mert rohad az ország. Csak földrajzilag vagyunk Európában.
kereső
Mi került ezen akkor 190 milliárdba? Meg tudja mondani valaki? És miért az adófizetők állják a magyar miniszterelnök gyermekkori álmainak "megvalósitását"??
Nyírfa
@Nessy: 16 évesen, újságot árulva keveredtem a Népstadionba, fogalmam sem volt, kik játszanak, de olyan helyes volt a fiú, akivel együtt végeztem a diákmunkát, hogy szívesen üldögéltem mellette a lelátón. Később mást is. :)
legott
A világ pénze sem elég ezeknek.

Magyar gyerekek éheznek, családok veszítik el az otthonukat, szerelmek érnek véget belefásulva...

Mekkora pénzégetés már a sport - ÉS A SOK MUTYI KÖRÜLÖTTE - az egész világon !!!
Az összes sportoló egy munkakerülő geci - CSAK !!!
Ép testben ép lélek? - LÓFASZT !!! EZ NEM IGAZ !!!
Qqberci
@Nessy: Nem is lehetsz rendes NER-tag...

Én a Népstadion avatásán voltam kinn, kaptam egy lufit ami hazáig leeresztett, nagyapám meg egy korsó sört, amit viszont helyben elfogyasztott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.