A magyarok ellen történelmi győzelmet elérő Albánia pedig 5-0-ra verte San Marino válogatottját.

Éppen csak sikerült 2:1-re megverni Andorrát, a meccs vége nagyon húzós volt

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte Andorrát a jövő évi katari világbajnokság európai selejtezősorozatának hatodik fordulójában, szerda este a Puskás Arénában.

A Telex tudósítása szerint a meccs végén, miután Andorra szépített, be is szorította a saját térfelére a magyar csapatot, és kis túlzással számolgatni kellett a perceket, hogy megmaradjon a 2-1.

Forrás: MTI, Telex.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Végre, végre, végre!
Végre sikerült találni egy olyan csapatot, amelyiket meg tudtunk verni! Hogy ez a világ focijának a 80. vonala? De sikerült!
A fiúk bemutatták a csodát. Csak egy kicsit ronthatja az örömöt, hogy ha még 5 percig tart a ""mérkőzés"", akkor tán még döntetlenre is kihozzák.
Ez a játék és az eredmény minden pénzt megér. Minden pénzt megér!?!?!?!?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Végre, végre, végre!
Végre sikerült találni egy olyan csapatot, amelyiket meg tudtunk verni! Hogy ez a világ focijának a 80. vonala? De sikerült!
A fiúk bemutatták a csodát. Csak egy kicsit ronthatja az örömöt, hogy ha még 5 percig tart a ""mérkőzés"", akkor tán még döntetlenre is kihozzák.
Ez a játék és az eredmény minden pénzt megér. Minden pénzt megér!?!?!?!?
division
@namihami: Azért a les öngól sem volt semmi még szintén 2:0 - ás állásnál, tanítani kellene amit ott a védelmünk művelt:-)
lusta
Csak egy apróság. Egy másik meccsről. Az ánglusok Varsóban játszottak. Ugyanúgy, mint nálunk gólt lővén már 0:1 lett az eredmény. Innen már csak különbség van. A hosszabítás második percében Lewandowski beadását Szymański befejelte. 1:1. Nálunk 0:4. Ennyit az összehasonlításról.
RonaGyuri
nem véletlen, hogy csak a buta fideszesek még ebben sem látják gyenge teljesítményt! =))
simmering73
@verőce21: Lealáztuk őket. Úgy illiberálisan.
simmering73
"A válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám azt mondta a meccs végén, hogy “ez szörnyű, borzalmas”, a jobb sorsra érdemes Marco Rossi szövetségi kapitány úgy értékelt, hogy “imádkoznunk kellett az utolsó 10 percben, hogy Andorra ne lőjön még egy gólt, ez teljes mértékben elfogadhatatlan”. Ezek az emberek is áldozatok, egy hozzá nem értő hülye ember áldozatai, aki mindenhez is ért, a magyar futball pedig nem szakma, nem egy biznisz, amit békén hagynak és a maga törvényei szerint működik, hanem egyrészt politika, másrészt egy elmebeteg akarnok ostoba játékszere."
nepszava.us/andorra-nem-egyenlitett-na-ugye-most-kell-szerenynek-lenni/
namihami
@verőce21: 00.10: Már csak 800 métert kell még javulni. És ott a gödör széle.
verőce21
@namihami: Lóti-futi csak amit említesz! Mondták régebben is néhányan, hogy sokat futni..., na de cél nélkül...?
namihami
@verőce21: De én legalább némi cél érdekében próbálok futkározni. A ""magyar foci"" pedig a töketlen kutya-stílusban.
Lehet, hogy az enyém eredménytelen, de a magyarfoci (és benne /hiszen ez végre győzelem-nem!?!?/ ez a 2:1 Andorra ellen) még kisebb eredményeket mutathat fel.
Igaz, hogy amennyit eddig beleöltek, annyiért lassan világválogatottat lehetne honosítani, de a befektetett focipénzek Orbániádiában nem a focit, hanem a kivehető pénzeket jelentik. A --PÉNZMOSODA--talán a legközelebbi és legpontosabb jelző rá. Úgy a ""csányik, orbánok és társaik"" biznisze, mint ez az ország a hazai és kinti pénzekkel.
verőce21
@namihami: A győzelem, az győzelem... és pontokat ér!
Macskaszem
Ott volt a postás, a rendőr, a villanyszerelő,
A szomszéd, a gázos és a díjbeszedő.../ Deák Bill/
És a luxusfalábak épphogy megúszták a zakót. Siralmas.
Aki Én
@verőce21: Nem ártana utánanézned kikből áll az andorai csapat.
Hogy az ő nyögvenyelős legyőzésük jelentené a kilábalást??? Ez tőled is szánalmas.
Namá...
Aki Én
@verőce21: ...igen, nagyjából ennyire szoktál képben lenni a dolgokkal.
verőce21
@Aki Én: Te mire gondoltál? Csak hogy lássam, hova akartál kijutni!
namihami
@verőce21: 14.49: ""verőce21
@namihami: A győzelem, az győzelem... és pontokat ér!""
Csak ne kerülne ennyi KÖZpénzbe.
namihami
@division: 23.20: Képzeld el, hogy edzéseken mennyit kelett gyakorolni, hogy ilyen profin menjen Ja kérlek, a tudás hatalom.
verőce21
@namihami: A győzelem a ketrecharcosok ellen minden krumplit megér...!
csak úgy....
@verőce21: kalitka az a ketrec,te félnótás..
division
@RonaGyuri: Észrevetted, hogy én láttam? Ahogy azt is, hogy nyelvtanilag megint nem sikerült jól fogalmaznod? A cikk helyett megint csak az ócsárolásra futotta. Biztosan jó lehet így élni, bár nem te vagy itt az egyetlen akit csak ez éltet. Andorra legyőzése nyilván nem nemzeti dicsőség, majd ha az angolokat leverjük kint, az lesz az igazi. Mondjuk 6:3 - ra:-)
RonaGyuri
@division: =)) Nem lettél sem okosabb sem tiszteségesebb!! Tőled csak mocskolódásra fussa, na jó az orbán alfelének lefetyelése mellett!! =))
verőce21
@csak úgy...: Hát te kis patkány téged ki kérdezett? észre sem vesznek itt te kis nulla, hiába irogatsz
division
@RonaGyuri: Még mindig olyan bunkó vagy mint voltál. Te ócsároltál le mindenkit aki Fideszes, én csak helyre igazítottalak, ha már a szüleid nem tették meg a sok-sok év alatt.
RonaGyuri
@division: Ismét okadatolod, hogy nem csak egy gátlástalan tróger vagy (súlyos bűnüggyel vádoltál meg), de egy ócska hazug bunkó is, igazi fityesznyik! =))
division
@RonaGyuri: "nem véletlen, hogy csak a buta fideszesek még ebben sem látják gyenge teljesítményt! =))"
Ez súlyos bűnügyi vád lenne? Hiszen te magad írtad, ráadásul helytelen megfogalmazással. Leírom, hogy kellett volna helyesen: " nem véletlen, hogy csak a buta fideszesek nem látják még ebben sem a gyenge teljesítményt"
Én láttam, nem is kicsit. Ennek ellenére ócsároltál mindenkit aki még mindig inkább fideszes (még ha már nem is annyira) mint ellenzéki. Szóval te sértegetted itt a másik embert először, ahogy azóta is folyamatosan teszed.
RonaGyuri
@division: csak egy buta, hazug, ócska Orbán segg-lefetyelő vagy! =))
division
@RonaGyuri: Komoly a szókincsed kopasz:-))
RonaGyuri
@division: arrogáns gátlástalan bunkó, inkább - főleg mint otthoni szakértő - a gátlástalan tolvaj NER-társaid pandémiás lopásairól és persze a tömeggyilkosságokról (telenyomatták a magyar nyugdíjasokat olyan oltással, amiről még a kínai üzlettársaik sem állították, hogy használna) értekezzél, mocskolódás helyett!!! =))

Ja ls még mindig kussolsz arról, hogy súlyos bűncselekménnyel vádoltál meg! =))
division
@RonaGyuri: Mi lenne az amivel megvádoltalak és ennyire súlyos lenne? A vakcina dologról nekem is megvan a véleményem, meg is írtam, ennek ellenére nem tudok olyan idős emberekről akik emiatt haltak volna meg. Sajnos a Moderna esetében meg igen, mert szennyezett volt a szállítmány a japánokhoz. Abszolút Pfizer és Moderna párti vagyok, én is Pfizert kaptam, de azért a Moderna esete nem kis blama volt.
RonaGyuri
@division: nem csak korlátolt és hazug, de amnéziás is vagy!!! =))
division
@RonaGyuri: Na jó, azt hiszem elég volt a veled való beszélgetésből, hiába, a korral sok minden változik egy ember szervezetében.
Sejtem amúgy már mire gondolsz, csak tudod az én szememben te nem vagy sem matematikus, sem újságíró, sem aranydiplomás értelmiségi. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy mindezek nem igazak és nincsenek róla pappírjaid, csak nem vagy egyikre sem méltó. Sok olyan diplomás ember van, akikre még a locsolómat sem bíznám rá, nem hogy ennél komolyabbat:-)
RonaGyuri
@division: hát igen ezzel az idétlen dumával is csak azt okadatolod, hogy annyira buta vagy, s persze gátlástalan, hogy a te igencsak szerény szellemi képességeid mellett komoly dolgok megítélésére vetemedsz. Szóval igazi fityesznyik!!! =))
division
@RonaGyuri: Nem vagyok már igazi "fityesznyik". Az, hogy téged nem sokra tartalak az nem erről szól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.