A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte Andorrát a jövő évi katari világbajnokság európai selejtezősorozatának hatodik fordulójában, szerda este a Puskás Arénában.

Rossi kiborult az Andorra elleni meccs után: "öngyilkos nem lehetek, mert családos ember vagyok"
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A meccs vége igen meleg volt, az andorraiak vérszemet kaptak, és a végén a magyar csapatnak időt kellett húznia, nehogy egyenlítsen a miniállam válogatottja. A magyarok hat nyeretlen összecsapást követően diadalmaskodtak újra.

"Az első fél órát követően azt gondolhattuk, eldől a mérkőzés, de ezt követően úgy kezdtünk játszani, mint az angolok ellen, amikor elfelejtettük az első gól után, mit kellene csinálnunk. Nem lehet négyszer-ötször úgy érkezni a 16-oson belülre, hogy abból nem lesz semmi. Túl sokszor hibáztunk az ellenfél 16-osán belül, lesz mit megbeszélnünk"

- mondta értékelésében Marco Rossi.

A kapitány kissé ingerülten úgy nyilatkozott, a következő kerethirdetéskor ne lepődjenek meg, ha azok a játékosok nem kapnak meghívást, akik nem teljesítik az általa elvártakat.

"Ha mi nem nyújtjuk akkor a maximumot, akkor bizony Andorra ellen össze kell tennünk a kezünket a végén, hogy nyertünk. Hat nap alatt fordult a világ, mi voltunk a nagy hősök, bár én mondtam, hogy két lábbal álljunk a földön, most pedig mi vagyunk, akiket ki kell dobni a kukába. Hallom, hogy mondjon le, olyan játékosokat hívjunk be, akik korábban már voltak? Három évvel ezelőtt a Nemzetek Ligája harmadik csoportjában szerepeltünk, most sztárcsapatokkal fogunk találkozni, ott voltunk az Eb-n, most pedig én szégyellem magam az ötvenezer ember előtt, de öngyilkos nem lehetek, mert családos ember vagyok"

- fakadt ki Marco Rossi.

Koldo Álvarez, a vendégek szövetségi kapitánya arról beszélt, hogy az első húsz percet leszámítva egyenragú ellenfelei tudtak lenni a magyar válogatottnak, és a végén még a pontszerzésre is esélyük volt. A szakember megjegyezte, nagyon szépen küzdött a csapata egy olyan ellenféllel szemben, amely kiválóan szerepelt a nyári Európa-bajnokságon.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A magyarokra nézve hízelgő az eredmény. 2-1, ebből egy 11-es. Ez kevés a továbbjutáshoz. Nem az edzővel van itt a gond. Mindegy hogy magyar vagy külföldi, itt edző már nagyon régen csinált csodát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Igaza van Rossinak, érthetetlenek ezek a gyors változások. Ez a fajta sorozat most nem jól jött, az első félőra után láthatóan lassult még a pontatlan játék is, az utolsó 20 precben már csak "alibi" foci volt.
Peller Anikó
Nacsok, sikerült lefizetni az andorrínókat? Van aza pénc.
Yoda69
Az baj hogy tet nelkuli a magyar valogatott jateka, mert igy is ugy is megkapjak a zsetont orbanektol. En kifejezetten teljesitmenyhez kotnem a dijazast
jesz
Rossi helyett magyar kapitányt! Ez csak bohóckodik.
Yeromos
@jesz: A magyar klubbokba meg magyar játékosokat. Pl. FTC 11-ból 10 migráns.
csipetke
Nagy pénz,kis foci..Ha teljesítményre fizetnék a Faláb fc-t, lehet,hogy összekapnák magukat.De mit rohangáljanak?A lóvé így úgy is dől. Amennyi lóvét beleöntött orbán, abból gatyába lehetett volna rázni az egészségügyet,a szakdolgozók béremelésére is elég lett volna az az irgalmatlan mennyiségű pénz.
simmering73
A magyarokra nézve hízelgő az eredmény. 2-1, ebből egy 11-es. Ez kevés a továbbjutáshoz. Nem az edzővel van itt a gond. Mindegy hogy magyar vagy külföldi, itt edző már nagyon régen csinált csodát.
lusta
@csipetke: Amennyi lóvét beleöntött a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos zsebcézár, abból gatyába lehetett volna rázni a focit (is).A lovetta mellé egy iciuri-picuri követelmény és lett volna javulás. Az ún. akadémiák gyakorlatilag pénzmosodák.
kereső
Nagyon" hizelgő "az eredmény egy félig-meddig amatőr játékosokkal felálló válogatottal szemben-amagyar válogatott játékosonak a "foci" a fő állása, és a semmiért kapnak havi 5-8 milliót.
lusta
@simmering73: A biztos továbbjutáshoz az első hely kell. Na ez nem fog menni. Az ánglusok egy másik kategória. Marad a 2. helyet adó további reményszikra, de azt is majd meg kellene nyerni. Ne szaladjunk ennyire előre. Még van 4 meccs és ugyi mi vagyunk a legrosszabb helyzetben. A lengyelek az ánglusokat már kipipálták. A mi négy meccsünkből, a csapnivaló semmitudás mellett is bízhatunk 2 győzelemben. A lengyelek ellen lesz az utolsó meccs és a lengyelek is a 2. helyre pályáznak úgy, hogy nekik könnyebb meccsek jönnek.
lusta
@kereső: Nem a semmiért. Ezeket a megaláztatásokat nem lehet kevés lóváért elvállalni.
Klubtag
Rossi meg tényleg ne hisztizzen. Úgy viselkedik, mint ha három év alatt nem lett volna módja kiismerni a magyarok mentalitását (sírnak, ha nyernek, sírnak, ha veszítenek), továbbá a politika és a futball mérgező összefonódását...
csipetke
@Klubtag: 09:57 Nemcsak sírnak,hanem megmagyarázzák hogy éppen miért kaptak ki. Elmondják,hogy tulajdonképp rohadtjól játszottak,csak, és itt hozzáfűznek valami banális rizsát. Mint amikor a MÁV megmagyarázza,hogy most épp miért késnek a vonatok. Pl (és ez nem vicc,ezt bírta mondani a szóvivőjük) ősz van,és a sínekre hullottak a falevelek. A focinál is megmagyarázzák,hogy miért béna kétballábas seggfejek
lusta
@csipetke: Keveset olvasnak a gyerekkek. Moldova ezt már rég megírta. Virágh trafiájából lehet tanulni, mint rossz időjárás, lejtős pálya, kampós fűszálak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.