A Publicus Intézet július 26-31. között 1001 fő megkérdezésével készített országos reprezentatív közvéleménykutatásban kérdezte az emberek véleményét az atlétikai világbajnoksággal kapcsolatban.

Zsákkal hordta az állam a pénzt az atlétikai vb-be, de a magyarokat teljesen hidegen hagyja

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A válaszadók közel háromnegyede tudta megmondani, hogy Budapesten/Magyarországon rendezik meg idén az atlétikai világbajnokságot.

A megkérdezettek közel fele tervezi nézni a bajnokság eseményeit. Közölük tízből kilencen mondták azt, hogy a televízión keresztül fogják ezt tenni, 4 százalék pedig a helyszínen követné az eseményeket – számol be a Publicus Intézet.

A válaszadók kétharmada inkább örül annak, hogy Budapesten lesz az atlétikai világbajnokság. Az enyhe többség szerint jobb lesz Magyarország megítélése a világban attól, ha világversenyeket, nagyszabású sporteseményeket rendeznek nálunk. A válaszadók több mint fele inkább szeretné, ha a jövőben hazánk újabb nagyszabású sportesemények házigazdája lenne.

A válaszadók többsége szerint az atlétikai világbajnokság körülbelül 300 milliárdos rendezési költsége nem fog megtérülni.

Tízből hat megkérdezett szerint Magyarországnak nem kellene pályáznia valamelyik következő olimpia megrendezésére.

A válaszadók közel háromnegyede (72 százalék) tudta megmondani, hogy Budapesten/Magyarországon rendezik meg idén az atlétikai világbajnokságot. Leginkább a választásokon együttműködő ellenzéki pártok szavazói válaszoltak jól (83 százalék), a legkevésbé pedig a Fidesz szavazók (65 százalék). [Bizonytalan szavazóknál 69 százalék ez az arány].

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyar oktatás, egészségügy , gazdaság, építőipar romokban, de a retardált magyarokat nem zavarja az atlétikai vb-re költött több száz milliárd forint? Idióták. Kiegészitettem volna a felmérést a következő kérdéssel: -Soroljon fel 3 magyar résztvevő sportolót. Na kb ennyire népszerű az atletika. A magyarok felét jobban érdekli, hogy meg tudják venni a legszükségesebb élelmiszereket főleg a hónap második felében. 6 mrd-ot nem tudnak kifizetni a Lánchídra, kórházi beszállítók másfél éve várnak a pénzükre, otthonápolóknak 6% "inflációkövető" emelés, a sor végtelen. De a a Miniszterelnök Úr kitartóan halad nagy elődje, Ceaușescu megalomán nyomdokain. kb. 33 ezer Ft-al támogatta minden állampolgár, hogy a pohos geci bekerüljön a világ híradóiba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
koszpeko
@Őrnagy: ne ugass mellé köcsög
Honnan vannak az infók?
Linket hozz vagy takarodj a kurva anyádba
Peller Anikó
@m73: Ez a 300 000 milliós beruházás máris megtérült, nőtt a bán népszerű segge és kurvasokat kaszáltak a rokonok, a barátaik és barátok.
Peller Anikó
@m73: Ez 150 000 köteg húszezres, baszmeg az igány kurvanyád nagyór bánja.

A manyup 1 500 000 köteg húszezres lenyúlás volt.

Az Eus támogatások magyarország részére 10 év alatt 40 000 millió Eurót tett ki. Ez cirka annyimint 16 000 000 millió forint, ez 8 000 000 köteg húszezres, mind elbaszták, ellopták.
NKF
Nem értem,ha ennyi balos van kis hazánkban miért nyer mindig
a Fidesz?
Aki Én
@Maccska: Csak szólok, hogy az RTL híradó nézettebb, mint a propagandátok.
Azt meg, hogy milyen a forgalom a Balatonon, megint csak nem a propagandától fogod megtudni.
Olyan éttermek zárnak be sorra, ahol még tavaly is asztalt kellett foglalni.
De mit tudod te, illibsi suttyó a kopott mackónacidban...
Itt egyedül ti, hazaárulók hazudoztok folyamatosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.