A Publicus Intézet július 26-31. között 1001 fő megkérdezésével készített országos reprezentatív közvéleménykutatásban kérdezte az emberek véleményét az atlétikai világbajnoksággal kapcsolatban.

Zsákkal hordta az állam a pénzt az atlétikai vb-be, de a magyarokat teljesen hidegen hagyja

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A válaszadók közel háromnegyede tudta megmondani, hogy Budapesten/Magyarországon rendezik meg idén az atlétikai világbajnokságot.

A megkérdezettek közel fele tervezi nézni a bajnokság eseményeit. Közölük tízből kilencen mondták azt, hogy a televízión keresztül fogják ezt tenni, 4 százalék pedig a helyszínen követné az eseményeket – számol be a Publicus Intézet.

A válaszadók kétharmada inkább örül annak, hogy Budapesten lesz az atlétikai világbajnokság. Az enyhe többség szerint jobb lesz Magyarország megítélése a világban attól, ha világversenyeket, nagyszabású sporteseményeket rendeznek nálunk. A válaszadók több mint fele inkább szeretné, ha a jövőben hazánk újabb nagyszabású sportesemények házigazdája lenne.

A válaszadók többsége szerint az atlétikai világbajnokság körülbelül 300 milliárdos rendezési költsége nem fog megtérülni.

Tízből hat megkérdezett szerint Magyarországnak nem kellene pályáznia valamelyik következő olimpia megrendezésére.

A válaszadók közel háromnegyede (72 százalék) tudta megmondani, hogy Budapesten/Magyarországon rendezik meg idén az atlétikai világbajnokságot. Leginkább a választásokon együttműködő ellenzéki pártok szavazói válaszoltak jól (83 százalék), a legkevésbé pedig a Fidesz szavazók (65 százalék). [Bizonytalan szavazóknál 69 százalék ez az arány].

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyar oktatás, egészségügy , gazdaság, építőipar romokban, de a retardált magyarokat nem zavarja az atlétikai vb-re költött több száz milliárd forint? Idióták. Kiegészitettem volna a felmérést a következő kérdéssel: -Soroljon fel 3 magyar résztvevő sportolót. Na kb ennyire népszerű az atletika. A magyarok felét jobban érdekli, hogy meg tudják venni a legszükségesebb élelmiszereket főleg a hónap második felében. 6 mrd-ot nem tudnak kifizetni a Lánchídra, kórházi beszállítók másfél éve várnak a pénzükre, otthonápolóknak 6% "inflációkövető" emelés, a sor végtelen. De a a Miniszterelnök Úr kitartóan halad nagy elődje, Ceaușescu megalomán nyomdokain. kb. 33 ezer Ft-al támogatta minden állampolgár, hogy a pohos geci bekerüljön a világ híradóiba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Szerintem nem a navban kéne kérdezősködni,hanem az utca embereitől!Ritka már az olyan marha aki szereti,ha a zsebében turkál a vármegyei ura-segg!Legfeljebb 1-2 nemzethy tetovált képes támogatni a tömeggyilkosék lopását!
jáger laszló
Jó hogy nem a főispánokat és annak körét interjúvolták + az atlétikai VB -ről és annak támogatásáról!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
A magyar oktatás, egészségügy , gazdaság, építőipar romokban, de a retardált magyarokat nem zavarja az atlétikai vb-re költött több száz milliárd forint? Idióták. Kiegészitettem volna a felmérést a következő kérdéssel: -Soroljon fel 3 magyar résztvevő sportolót. Na kb ennyire népszerű az atletika. A magyarok felét jobban érdekli, hogy meg tudják venni a legszükségesebb élelmiszereket főleg a hónap második felében. 6 mrd-ot nem tudnak kifizetni a Lánchídra, kórházi beszállítók másfél éve várnak a pénzükre, otthonápolóknak 6% "inflációkövető" emelés, a sor végtelen. De a a Miniszterelnök Úr kitartóan halad nagy elődje, Ceaușescu megalomán nyomdokain. kb. 33 ezer Ft-al támogatta minden állampolgár, hogy a pohos geci bekerüljön a világ híradóiba.
Menőmanó
Jellemző a fidkányok tudatlanságára: mindössze 65 % tudja, hogy itt atlétikai vb lesz. Választáskor is pont ilyen fogalmatlanok.
Az ellenzéknél ez 83%.
Még a leszarom típus is tájékozottabb (68%) mint a fidesz szavazó.

Szerintem ekkora eseményről mindenkinek illene tudni.
Péter2
Európába rekordszintűnek számító az orbáni infláció, amit 13 év regnálásuk alatt sikerült kitermelni , és sajnos még sokáig súlytani fogja Magyarország lakosságát , pont ez a illibsikonzerva ámokfutás hiányzott , de ebből a pénzből bőven jutott fideszesek , haverok és oligarchák zsebébe is ! Nincs pénz az oktatásra , kórházakra , vasút vonalakat zárnak be , stb stb mindent megtesznek , hogy leépítsék az országot , olyan dolgokkal amortizálják az országot , amiből nekik , haveroknak , oligarcháknak hasznuk van , más nem számít !
Fenyöfa58
@Philip Marlowe: BALFASZ fideSS BIRKA !!! miért nem felcsuuton rendezitek ,???O1G legalább a NEMZETHY FOSODÁBOL is tudná lesni !!!
Clavigo
@Pegero: Téged ez mennyiben érint,Mahmoud ?
Nessy
@Őrnagy: Gondolom azt is természetesnek tartja, hogy Orbán ígért 50 milliárd forintot az egészségügyre, amiből 20 milliárd került kifizetésre, most még talán lesz 2 milliárd. A többirői már a kormány "tárgyalni fog". Azaz nem biztos,hogy kifizeti. A stadion 300000mrd forintból kész. Holnap Orbán Viktor villoghat a "baráti" vendégei előtt a megnyitón.
szegény hazám
"Leginkább a választásokon együttműködő ellenzéki pártok szavazói válaszoltak jól (83 százalék), a legkevésbé pedig a Fidesz szavazók (65 százalék)"
A felmérésnek ez a része bizonyítja a birkahad értelmi képességét. 35 százalékuk lényegesen butább az átlagnál.
Nessy
@Őrnagy: Nagyon titokos tüntesés lenne, mert sehol nem publikálták. Egyébként amekkora banzáj lesz itt két napig, fel sem tünne! Azért az, hogy a megkérdezettek közül pont a kormánypártiaknak alig fele tud erről az egészről, háááát...? Azért ha már majdnem dupla áron épült meg a stadion, üdvözletem a tervezőnek, kivitelezőnek, és legfőképp a kormánynak. Milyen szerződést kötött? Vagy közpénzből nem probléma? Mindenesetre nem épp a kormány szavahihetőségét bizonyítja ez is, meg a Lánchíd is. Meg még amiket ígért O.V. a választási kampányaiban! Aki hisz nekik, szamarabb a lónál! (magyar népmese)
Nessy
@Őrnagy: Aztán ha megtörténne, akkor azért háborogna a kormány oldal. Úri ember tudja revideálni egy döntését, ha az kontraproduktív lenn!
Clavigo
@Pegero: :):):) Látom,,okosodsz Mahmoud..:):):) Néha azért nem ártana valami önálló,,duma sem. :):)
koszpeko
@Philip Marlowe: balfasz az aki falra vert vagy legalább árnyékba tette volna akkor téged nem kelt ki a nap és nem pofáznál baromságokat a többi fidkánnyal egy követ fújva.
Te degenerált, szerinted érdekel valakit az atlétika, amikor az eget verik az árak?
Mindenki a túlélésért küzd.
Ti nektek hugyagyú barom narancsidiótáknak ez a legnagyobb problémátok.
Nem lehet kényelmet len a sötétség fejetekben ha nem tudjátok mi az hogy gondolkodni.
koszpeko
@Őrnagy: te barom szerinted ha világverseny, akkor mennyi külföldi érdeklödő lesz?
Idióta
koszpeko
@Őrnagy: honnan vannak az adataid faszfej?
Juhász István
OK. Minden szempár ránk figyel egy egész hétig, de közben izgulhatnak is , mert mi lesz, HA ? Ugyanis MAGYARORSZÁGON háborús vészhelyzet van... No, lépjünk túl ezen. Következő dolog motoszkál bennem : Mi lesz az atlétikai stadion sorsa a VB után ? Nem kifejezetten atlétikai sportország vagyunk, a gyerekek sem elsősorban atlétikai sportot választanak. Mindegyikük focista akar lenni horribilis fizetés mellett, vagy ha olyan helyen él, ahol van uszoda, akkor az Egérke sikerei nyomán, valamint Katinka sikerei fényében elkezd ÚSZNI... Usein Bolt , Ben Johnson sikerei nemigen hozzák őket lázba. Amúgy a Ceausescu után is maradt stadion, csak mára kissé LEKOPOTT az állaga.
balos
@Juhász István: Az itt kultúrhányok fogják az üres stadiont megtölteni a nemzeth színével és javával,már ha a szart is annak vesszük!
Sakk Matt
Néha belenézek talán, de pézt biztosan nem adok érte! A részem benne van már!

Érdemes megnézni a jegyárakat, mint az F1 esetében, itt sem az átlag magyar polgár pénztárcájához igazodtak!

tickets.wabudapest23.com/hu/?gclid=Cj0KCQjwrfymBhCTARIsADXTabl_MX4eReXz7-IqrHwz3jgu-CvzsR8fWYFyYKEcmNY5LlXCpTMjoNMaAhkdEALw_wcB
ómió
Ja, hogy az "efftársi hazafiságot" hagyja hidegen! Azt má' megszoktuk!
koszpeko
@Őrnagy: szopós fidesznyik ha állitasz valamit, bizonyits kis köcsög
koszpeko
@Őrnagy: ne ugass mellé köcsög
Honnan vannak az infók?
Linket hozz vagy takarodj a kurva anyádba
Peller Anikó
@m73: Ez a 300 000 milliós beruházás máris megtérült, nőtt a bán népszerű segge és kurvasokat kaszáltak a rokonok, a barátaik és barátok.
Peller Anikó
@m73: Ez 150 000 köteg húszezres, baszmeg az igány kurvanyád nagyór bánja.

A manyup 1 500 000 köteg húszezres lenyúlás volt.

Az Eus támogatások magyarország részére 10 év alatt 40 000 millió Eurót tett ki. Ez cirka annyimint 16 000 000 millió forint, ez 8 000 000 köteg húszezres, mind elbaszták, ellopták.
NKF
Nem értem,ha ennyi balos van kis hazánkban miért nyer mindig
a Fidesz?
Aki Én
@Maccska: Csak szólok, hogy az RTL híradó nézettebb, mint a propagandátok.
Azt meg, hogy milyen a forgalom a Balatonon, megint csak nem a propagandától fogod megtudni.
Olyan éttermek zárnak be sorra, ahol még tavaly is asztalt kellett foglalni.
De mit tudod te, illibsi suttyó a kopott mackónacidban...
Itt egyedül ti, hazaárulók hazudoztok folyamatosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.