A magyar válogatott Pepe 9. percben szerzett közeli fejes góljával 1-0-s vereséget szenvedett Portugáliától a labdarúgó világbajnoki selejtezők európai zónájának 1. csoportjában. A mindent eldöntő találatot a kaputól két méterről szerezte a Real Madrid hátvédje, Vadócz Krisztián és Babos Gábor asszisztálása mellett. Erwin Koeman csapatára – amelynek már csak matematikai esélye van kijutni Dél-Afrikába – még két idegenbeli selejtező vár Portugáliában és Dániában.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ld760418
Tény:lassan ilyen emberek miatt,mit aki max.1-2/százezer/embert nem magyarnak és hazugnak nevezett,lassan nem is érdekelne,ha nem lennék magyar,de hazug nem vagyok!!!"Ők"hazudtolják meg a MAGYAR focit,és ámítják a bennük bízó magyarokat. 270 perces HAZAI küzködésben/Dánia,Svédország,Portugália/a nagy igaz magyar focisták az igaz magyar szurkolók kedvéért egyszer 1,azaz egy igazi akció/nem akciós/gólt beszenvedhettek volna.Esetleg nem magyarságukra,hanem profiságukra hivatkozva egy nem beszenvedett,hanem egy profi magyaros akció gólt lőhettek volna csak az igaz ,nem hazug szurkolóknak ajánlva!!!És nem lett volna akkora gond,ha úgy kapunk ki...KEDVES FOCISTÁK: NE A MECCS UTÁN TÁMADJATOK!!! VOLT RÁ BŐ 90 PERC/eddig 3x/.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.