A németországi Frauenhofer Intézet olyan virslifajtát fejlesztett ki gyerekek számára, amely nélkülöz mindenféle adalékanyagot. Mindössze húsból, vízből és fűszerekből tevődik össze. Ezen kívül különösen alacsony, mindössze tíz százalék a zsírtartalma: a zsírt gyakorlatilag vízzel és sonkafehérjével pótolják
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Volt szilveszter előtt a virsli teszt talán zindex-en, ott is emlegettek ilyen árúakat. Nekem jó a Pásztor húsból az olcsóbb is.. Kemény, ropog, finom. Csak azt sem szabad túlzásba vinni havonta 1-2 reggeli
Egészséges már érdekesebb, mert ha magas a fehérje tartalma, netalán vitaminokkal és ásványi anyagokkal telepakolt, alacsony szénhidrát és zsírtartalmú akár rendszeresen is lehetne reggelizni. Persze ez csak álom.
Pék barátom mondta múlt héten, hogy újfajta kenyér családot vezetnek be a közeljövőben. Mesélte, hoyg és miből készül majd, annyi maradt meg, hogy teljes őrlésű, magvas, tejsavó fehérjével.
Kicsit reklámozom a pékségét: numanpekseg.hu/ :)