Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Kamarás Iván árván maradt fia, a kis Tormás sorsa. Ha a színész akarja, magához veheti a fiúcskát, egyelőre azonban nagynénje neveli.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
@csutak: De egy ritka nagy tuskó vagy te((((
mandiner
@csutak: Abban a pillanatban, hogy elkezdődött az aktus, az olyan bunkó lóba...óknak is tisztában kell lenni a lehetséges következményekkel! Azzal is hogy a gyereket nem a gólya hozza! És ha a kedves kandúr nem akar gyereket, használjon óvszert vagy ne keféljen!
csutak
@mandiner: Te sem vagy nagyobb senki mint én!
De én legalább nyíltan is el merem mondani azt, amit sokan csak sok sör után egy kocsmában!
Bunkó vagyok, és ki a büdös lófaszt érdekel?
Téged?
Akkor sajnállak!
Ahogy a sok átvert férfit, akinek az életét egy rohadt lotyó perverz vágyaiért tönkre tette!
Szóval ez van, ha tecc ha nem.
varrólány
@csutak: Csak annyit ismersz a történetből amennyit a médiában terjesztenek. lehet hogy messze áll az igazságtól a feltételezésed.
Az átvert férfiakért majd lesz külön oldal meg cikk.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@csutak: amit az átverés részéről véleményezel, azzal maximálisan egyet értek. Ma már a védekezés számtalan módja ismert, ha valaki nem él vele azt valóban tekinthetjük "férjvadásznak"! Tekintsünk most el az olyan esetektől, ahol valóban véletlenül jön össze a gyerek!
Nekem volt egy komoly csörtém egy megyei hetilapban 20 évvel ezelőtt egy ilyen nővel! Háromszori levélváltás történt olvasói nyilvánosság előtt, még neki állt feljebb! Ugyanazokat a szempontokat írtam le, amiket te! Nagyon sok gratulációt kaptam ismerősöktől és ismeretlenektől egyaránt, hogy kiálltam a férfiak mellett! Szerintem is tűrhetetlen, hogy egyes nők pofátlanul a gyereket használják fel tartós, vagy alkalmi kapcsolatukban a férfi ellen és A JOG túlnyomórészt alaptalanul az anyákat helyezi előtérbe! Igazságtalan! A volt férjemmel én is együtt éltem két évig, mielőtt összeházasodtunk, de eszembe se jutott teherbe esni azért, hogy elvegyen!
Kisfiunk "előzetes megbeszélés, egyeztetés és kölcsönös megegyezés" alapján került fogantatásra, miután összeházasodtunk.

Ettől függetlenül nem tudhatják Kamarás Iván ezen életszakaszának részleteit, nem is tartozik ránk. Viszont, ha az ő akarata ellenére tartotta meg a nő a gyereket, akkor az szemétség volt.
Viszont, a gyerek nem tehet semmiről, tehát gondoskodni kell róla, szeretni kell. Azt is fontolóra kell venni azonban, hogy az apában vannak-e apai érzések nem kívánt gyermekével kapcsolatban, ugyanis erre nem lehet kötelezni!
Ha nincs, akkor a gyermek jobban jár, ha anya rokonaihoz kerül.
csutak
Lányok,
Lehet, hogy hülye vagyok de becsületes!
Még itt sem vagyok hajlandó mást írni minta amit valójában gondolok, ez néha gond:)

Jelen esetben:
Ha tudom, hogy enyém a gyermek, akkor nem viszem bíróság elé a dolgot.
Sajnos a jelek szerint nem ezt történt, azaz a leányzó keresett egy BALEKOT gyermeke apjaként.
Mert miért is a bíróság mondotta ki az apa személyét?

Részemről itt már nincs több mondanivaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.