A cím kicsit félrevezető. Az olimpia nem zajlik le Vitray nélkül, csak éppen nem Pekingben, hanem az RTL kamerái előtt kommentálja az eseményeket. Amit nem értek: miért nincs kinn? Akár mint kommentátor, akár mint tanácsadó, aki biztosan tudna jó tanácsokat adni ifjú kollégáinak. De ha másképpen nem: vendégként. A magyar állami televízió tiszteletbeli díszvendégeként vagy a kint lévő "család" (ötven tag) tagjaként.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
egyetértek, nálam ma egész nap ment a tévé, és így már tényleg "unalmas" volt háromszor megnézni a kína-usa-t, vagy az úszást... szóval a napi 18 óra tényleg túlzás, bár még mindig jobb mint ha a Rosalinda menne...

Vitray pedig... "gyere Egérke, gyere kicsi lány" meg a hasonlók... ez tényleg hiányzik az Olimpiáról. én sem értem egy ilyen valakit, akinek már rég összefort a neve a közvetítésekkel, hogyan hagyhattak itthon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.