Nagy közfelháborodást okozott az internetes közösségben egy videó, amelyen egy brit nő éppen kukába dob egy macskát.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Mondjuk, a cim is túlzás, hatalmas botrány,.....állatkinzásért büntessék meg azt a némbert, nem kell világra szóló botrányt kreálni belőle.
pikírt02
Igazán állatbarát vagyok, megvetem azt, aki állatokat kínoz, de ez számomra nem hír, amig emberek vannak állati sorson. Pl.: Árvízkárosultak, akik ólakban, fedél nélkül laknak, hajléktalanok, akik kukába bújnak a zivatar elől, és még sorolhatnám. Senki ne akarja elterelni a figyelmet az igazi problémáról!
lópicigáspár
Vihar a biliben! Ebben az országban ez hatalmas botrány!? Megvetendő dolog az tény, de azt hiszem eltörpül a többi szenny mellett. Még, hogy hatalmas botrány...!
Zsoel
Szeretem a macskákat (illetve úgy általában az állatokat is), és ez egyáltalán nem volt jó vicc, de ettől függetlenül én is úgy érzem, hogy kicsit túllihegik a dolgot azok az állatvédők, akik rögtön a nő fejét követelnék. Bár benne is lehetett volna annyi tisztesség, hogy ha már bedobta, utána ki is engedte volna a jószágot, még mielőtt beleborították volna volna a kukásautóba, vagy valaki a nyakába zúdított volna egy halom szemetet, esetleg éppen a macska ugrott volna neki ijedtében a kukát legközelebb kinyitó, mit sem sejtő embernek, gyereknek...
Diamont Frost
A cicusnak nem lett baja.... a nőt megbüntetik.
A föld forog tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.