Mosdatlanok, vadak és semmilyen értelmes nyelvet nem beszélnek azok a kolumbiai gyerekek, akik barlangban éltek szüleikkel.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pikírt02
@perta:Szerintem ezzel a világgal /mérgező anyagok, gonosz emberek/ Nem nagy élmény megismerkedni! Ha szocializálják őket, vissza fogják még sírni a barlangot, mert akkor már tudnak különbséget tenni.
szerintem
A társadalom legalján vannak!Ugyan mit ismernek meg a világból?Nagyon jó helyen voltak ott ahonnan hozták őket.Tudták a szülők,hogy mit csinálnak!Mit ismernek meg a világból?Milyen embereket ismernek meg?Ne értsd félre!!!!A gyerekek a szivem csücskei,főleg az elesettek.Azért mert barlangban,civilizációtól távol éltek,még lehet különbül bánnak azokkal a gyerekekkel,mint néhány helyen ahol van angol wc.Szerinted mi jut nekik osztályrészül
zsuzsu
@szerintem: Bocs de ha valamennyire is foglalkoztak volna velük akkor megtanultak volna beszélni az anyanyelvükön igaz azt még nem derítették ki hogy nem szellemi fogyatékosak-e és azért nem beszélnek.

zsuzsu
Persze hagyhatjuk a gyerekeket a barlangban hadd sokasodjanak teljen meg az erdő a világról mit sem tudó az atombombát Aids vírust, holdutazást,nem ismerő tudatlanul boldog emberekkel.Máris tanúi lehetünk az emberi faj evolúciós ugrásához ,vissza ugrásához szükséges első lépéseknek.Röpke pár ezer év és újra ott állhatunk a startvonalnál Kell ez nekünk? De aztán ..valamelyik okos tojás úgyis újra felfedezi az elektromosságot és így tovább.Az ötlet persze nem az enyém csak a "hagyjuk a gyerekeket a barlangban"-ról eszembe jutott A " Hozsanna néked Leibowitz"
szerintem
@zsuzsu: igazad van!
de talán az is lehet hogy saját tájszólásban és nem tisztán beszélnek.
mindenképpen fönntartom azt a véleményem,hogy nem kell ahhoz primitív körülmény,hogy szenvedjen egy gyermek

én az ellen kapálózok,hogy nem okvetlen a civilizált élet a jó.

"minnél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyámat"

meglehet ezek a szülők vissza akartak térni az ősemberek "életstílusához",ahol még a beszéd sem fejlődött ki. :-)).Komolyan kíváncsi vagyok ezeknek az embereknek az indíttatására!Még az is lehet,hogy bitang gazdagok
zsuzsu
@szerintem: Értem amit mondasz ,néha mindenkinek kedve lenne kifutni a világból, és én is kíváncsi vagyok a szülők magyarázatára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.