A X-Faktor nemcsak a kezdőknek lehet kijózanító, hanem azok önbizalmát is földbe döngölheti, akik már tapasztalt előadók. Sőt, az ő esetükben még inkább megalázó a helyzet, hiszen bár korábban már letettek valamit az asztalra, mindez kevés volt a továbbjutáshoz a legjobbak közé.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Anno a Hungarocamionhoz csak a szakma legjobbjai kerülhettek be.
Ez volt a természetes, miért lenne gond ez az élet más területén?
János01
Ha tényleg olyan jók lennének, akkor nem az " X " Faktorban szerepelnének . Miért nem hallott eddig a nagyközönség róluk. Az hogy szűk körben ismergetik őket az nem jelenti azt hogy tényleg kiválóak. Ha pedig hosszú éveken át csak vergődtek akkor ne számítsanak arra hogy most csekélyke szintjükkel továbbjutnak. Az szintén nem jelent semmit hogy ki - kivel tanult egy évfolyamban. Attól még nem lesz jobb.
csikknorisz
Ferokanak is csak a szaja nagy, enektudasa meg a beka valaga alatt sincs, elso korben vagnak ki egy ilyen celebenekeskutato musorbol. A koncertjei is halalunalmasak mar jo ideje. Total bebaszva nyomja a rizsat, o se tudja, hogy mit, a zeneszein is latszik, hogy rohadtul unjak mar. Inkabb jatszananak, mint kivarjak ennek a baromnak a veget nem ero standupjait. Viszont ok legalabb tehetsegesek. 3 eve voltam utoljara Beatrice koncerten, de mikor megint a dugasrol hablatyolt hottreszegen, meg fiatal csajokat hivott a szinpadra, zene meg mar nem volt egy fel oraja, koptem egyet az egeszre, mentem a francba. Pont egy ilyen ripacs mondja meg, hogy mi a tehetseg?
qxy
Így igaz. Ha ott lennék egy Feró számot adnék elő de úgy hogy egy oktávval lejjebb, fél sebességgel gyorsabban és cd.ről. én meg tátognék A Feró tuti nem venné észre és lehúzná a saját szarát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.