A korábban a TV2 Popdaráló műsorában megismert énekes most a másik nagy kereskedelmi csatornát is bevette.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pikírt02
igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,igen,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vukkocska
nagyon örülök neki. Sajnáltam volna, ha ez a díj nem marad az országban. Az érdekes lett volna, hogy a megasztáros romániai, az x faktoros pedig szlovák lett volna. Szerencsée Csaba nyerte. Egyébként is neki drukkoltam Veca után.
szolidka
Hajrá Csaba:))) Az én favoritom te voltál és Veca. Nikolasz köszönheti a vereségét részben az idióta mentorának akibe bele szerelmesedett. A verseny kezdete előtt mindegyik mentort megkérdezték az esélyekről. Konkrétumot senki nem mondott, azaz csak Keresztes, hogy ezt a versenyt Nikolasnak kell!!!! megnyerni. Szerintem most kisírhatják egymás vállán magukat és Nikolas megköszönheti a " művésznőnek", hogy az undorító viselkedésével elveszítettek agy csomó szavazót.
Ha kedves MŰVÉSZNŐ vissza nézi a hatalmas alakításait, maga is rájön, hogy a viselkedése kritikán aluli volt. Az érzelmeit visszatarthatta volna a verseny végéig. Sajna nem tudta, mert eluralkodott rajta a kapuzárási pánik. Szégyen.
vukkocska
@szolidka: nekem is az volt a meglátásom, hogy Keresztes sok szavazatot elvitt Nicolastól. De nekem CSaba jobban tetszett, annak ellenére, hogy Nicolas már egy kész "művészként" jött a faktorba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.