Felháborította Keresztes Ildikót, amikor megtudta: Király L. Norbi szilveszterkor a ValóVilág üdvöskéjével, Anikóval csókolózott. Az énekesnő már az X-Faktorban saját gyermekeiként kezelte védenceit, így nem csoda, hogy a szívéhez kapott, amikor Norbi közölte vele: meggondolatlan volt a ValóVilágban történt látogatásakor.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kobakka
Alma a fájától. Norbi is úgy tűnik abba az irányba indult, hogy nem a tehetségével hívja fel magára a figyelmet. De én mindjárt fel is jelentem a médiahatóságnál a jelenetet, mert durván felkavarta a gyomromat a látvány...
Fanni
Felháborító már ez az Ildikó!!!
Túzásba visszi a mentor-ságot.
Mi baja van egy ártatlan csókkal.
Fater59
Legnagyobb ,probléma ,hogy nem ezzel a bányarémmel csinálta . Biztos nem lenne felháborodva !
keresztapa
Amennyiben egy lány rajongása csak divat,addig Norbi ezt a divatot követi. Márpedig a lány nem kapcsolat révén került rajongóvá,hanem divatból, ez a testét is oda adja divatból. Amennyiben egy lánynak,nőnek nincs önmegtartóztatása, önbecsülése az nem érdemel csak divat kapcsolatot.
piszkos 12
Norbi lányon segít mikor ad egy csókot. Keresztes viselkedése X-Faktorba. Miden fiút meg mászott.
Engem ez idegesít,hogy lehet egy nő ilyen. Ildikó lejárt a lemez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.