A nyírmihálydi B. Aranka egy riport hatására, önvédelemből vezetett kettőhúszat a kerítésbe.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
A tapasztalatait biztosan egy 9V-os elem nyalogatásával szerezte, mert hogy iskolába nem járt, az biztos, helyette inkább a nemzet (a saját cigány nemzetére gondolok) gyarapítását tűzte ki célul. Remélem ezek után egy fabatka támogatást kap ez az ogre!
csutak
Nem tudom hány embernek van itt a listán államvizsgája érintésvédelemből?
Még egy mezei körzeti orvos sincs érdemben tisztában a kisfrekvenciás, a nagyfrekvenciás, az egyenáram hatásai közötti differenciának!
Nem is tiszte neki, mert valóban a szakma perifériája, tehát ne várjuk már el egy szellemileg alultáplált egyéntől, hogy érdemben tudja az összefüggéseket!
Csizmás Kond
Annyit még kell tudni az áramról (érintésvédelmi államvizsga nélkül is), hogy ha egy vezetéket körbeviszel akárhol és bedugod a konnektorba az kiveri a biztosítékot, ugyanis közbe kell iktatni egy valamilyen fogyasztót különben a rövidre-zárás történik.
qxy
Igen is vannak ilyen sötétek.70 években .Kossuth Zsuzsa iskola Szegeden Vetélkedő volt sok sok lány na mi azért jártunk oda. Kérdés - - -Mért van A havi menszesz mi történik ? Válaszok írásba mentek Ciki de nagyon sok lány nem tudta.De kefélni imádtak.na meg mi is.Az árammal meg ki a fene törődik Hiszem ha látom.
csutak
@qxy: Húha, még kiderül a végén, hogy lik sógorok vagyunk:)
Első menyasszonyom ott tanult 75-ig.
silber13
Megcsípi Oszi, megcsípi! De büdösül ám, Oszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.