Magyarország - Nem lehetett volna spórolni egy kicsit?! Összesen 28 millió forintot költött az elmúlt hónapokban a kormány arra, hogy különböző hivatalnokok klímaügyi konferenciákon vehessenek részt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atha
Akárhogy is nézzük, pártállástól függetlenül, ha ez igaz, akkor ez ugyanúgy a pofátlanság kategóriájába tartozik, mint a végkielégítések.
A Fideszen belül is megvannak azok az ejtőernyősök akik még sokat árthatnak a párt népszerűségének.
qxy
Drasztikus dolog kellene! De ki teszi meg? Jó jó minden országban van egy kis stikli de a Magyar az űberel Ezért volna jó az a vicc.Mit jelent az ha két kormány képviselőt visz a Duna lefelé?Nem jelent semmit de kezdetnek nem is rossz.
nyanya001
Egyáltalán nem meglepő,
Torgyán ennek a többszörösét utazgatta el
a Fidesz hozzájárulásával ,1 zacskó meggymaggal és 50 ember kíséretében,
akár egy indiai maharadzsa.
51kacsa
Miből gondolta bárki is, hogy a fidesz kormánynak szándékában állt egy kanyit is spórolni! Nem azért szedték be a sok lóvét, hogy ne költsék el!Pontosan tudják mit csinálnak! Ők "törvényesen" rabolják ki az országot. Minden disznóságuk mögött ott van egy törvény, ami felhatalmazza őket erre, s no persze a nép, az Isten adta nép, aki szintén hatalomma ruházta fel őket! Hál Istennek! S a süket ellenzékünk egy szó nélkül hagyja az egészet, ahelyett, hogy napjában minimum háromszor a képükbe dörgölnék a disznóságaikat!
kamazuka
Olyan utat nem lehet finanszírozni közpénzből,melynél csak oda út van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.