Horváth Ádám, a Magyar Állami Operaház miniszteri biztosa, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium jóváhagyásával szombaton Eldar Alievet nevezte ki a Magyar Nemzeti Balett megbízott művészeti igazgatójává. Keveházi Gábort, aki 2010-ben pályázattal nyerte el a posztot, pénteken felmentették.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Deo
Láthattuk valamelyik reggel az egyik bekebelezett közszolgálatin..Horváth Ádám szereti az operát, gyerekkora óta és ami lényeges, a führer bizalmát élvezi, akkor pedig bármit tönkretehet ebben az országban. Van már nnyugdíjvédő kormánybiztos aki az enyémet úgy védi hogy elveszi tőlem. A balettvédő miniszteri biztos pedig elhajtja azt akinek a balheréje többet ért a szakmához mint maga a biztos. Kevházizinak egy nagy problémája volt: eddigi élete a balett volt! Remélem nem lessz hosszúéletű az alpári-kispolgári komisszárok ámokfutása.
feketeözvegy
tisztogatunk? tisztogotunk?
De vajon egy szakember miért nem jó arra a posztra? Muszáj mindenből politikát csinálni?
nyanya001
Keveházi vérbeli szakember.
Nem tetszett az arca oszt jó napot!
nyanya001
Azt, hogy minden kormány a maga embereit teszi
a fontosabb posztokra azt megértem, mindegyik azt csinálta,
de a Keveházi világ életében a balettnak élt!
Ráadásul kiváló szakember!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.