A tegnapi Gigi és Éva párbaj után felháborodtak a nézők,ugyanis manipulálásnak vélik a tegnapi megváltozott párbaj folyamatot. A rajongók ugy gondolják,hogy most kivételesen csak azért mutatták meg a szavazás állását,hogy megfordítsák az eredményt.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Így van. Azt akarták, hogy az alkoholista, szangvinikus természetű Éva menjen vissza, máskülönben nem mutatták volna a képüket. Nagy duma volt, hogy ezt csak a tv nézőknek mutatják. Mobil világában nagy blődség ilyet állítani, hiszen lehetett látni, hogy Éva teljesen megzakkant ezt követően, valószínű mondták neki a nézőtérről, hogy vesztésre áll. Teljesen kétségbe volt esve.
Halihó
Valóban manipulált és ordenáré volt ez a párbaj. A VV4 esetében nem ez az első, amikor orruknál fogva vezetik a nézőket. A büntetéseket is érdekesen osztogatják, Van aki azonnal, mindenért kap - van, aki semmiért. Ebben is Éva volt a csúcs. Most is miért őt kellett "beszavaztatni"? Miért kellett most megmutatni az állást? Lehetetlen, hogy a közel 10% így meg tudott fordulni? Itt nem egy-két sms-ről, hívásról volt szó. A 10% rengeteg szavazat lehetett, amit nem lehetett ennyi idő alatt megfordítani. Undorító amit a műsorvezetők is megengednek maguknak. Állandóan magánvéleményt fűznek a látottakhoz, kinyilatkoztatásként. Ez undorító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.