CEGLÉD – Megkínozták kérdéseikkel Stohl Andrást azok a kamaszok, akiknek a drog veszélyeiről tartott előadást a színész.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@Tamas123: ja, és fülig érne a szád??
János01
@Tamas123: Egyetértek brumi58-al ! Érjen fülig a szád !!! Majd akkor megtudod! Bezárni, de úgy hogy a műanyag lakat rárohadjon. Akkor talán megtanulja hogy ö is csak egy halandó !
Hm
Eljött Stohl számára is a VALÓ VILÁG!
silber13
Hogy a szavaiddal éljek: " szörnyeteggé váltam..." Ez bizony teljességgel igaz. Olyan lettél, - nem vérgőzös szinten - mint az a címeres gazember, mint akinek a gúnynevét örökölted. Csodálom, hogy nem jöttél rá! gy hívták: " Buci Gyuri" igazi nevén: Marosán György!!! És ne forgolódj diákok közt, mert még súlyosabb vádakba is beleszaladhatsz, ami hiába nem igaz, de tudod, létezik valamilyen homályos kabát ügy. És az ilyen kabátügyeket az Úristen sem mossa le senkiről, mert hiába " Ő AZ ÚR!" Händel és sok milliónyi emberke szerint, még többen gyarlók vagyunk és gyarló módon cselekszünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.