Egy ideje úgy érzem, hogy nem találom önmagam, gyakran szorongok, és bizonytalanul érzem magam. Az általános iskolában és a gimnáziumban is végig kitűnő tanuló voltam, ezért sokat tanultam, és nem mertem bulizni menni sem, mert féltem azon múlik majd ,hogy rosszabbul sikerül a dolgozatom. Alapvetően szeretek beszélgetni, segíteni táborokban, a többiek szerint is mosolygós vagyok.. de belül bizonytalan miért szorongok folyton, és bizonytalanítom el magam a fontos helyzetekben. A szüleim állandóan a barátnőimhez hasonlítottak a jegyek szintjén, mert azt gondolták, így ösztönöznek majd, de nekem mérgezte a barátnőimmel való kapcsolatomat. Lassan 22 éves leszek, az egyetem is jól megy, de úgy érzem, félek a magam egykorúaktól, mert én nem tudok laza lenni. De a sok tanulás után is bizonytalan vagyok, és lerontom a vizsgáimon a jegyemet az idegeskedéssel. A barátommal már több mint 3 éve alkotunk egy párt, ő mindig megnyugtat engem, de nem akarom folyton őt terhelni ezzel a problémával. Mit tehetnék, hogy felszabadultabb legyek?

Feltöltő: soho
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Egyszerűen:LAZÍTS! próbáld ki, milyen az derűsen vidáman élni.
Nem lehet mindenkor,mindenhol, mindenben, mindenkinek megfelelni. Élj a saját értékrended alapján. Amikor legjobban félsz egy vizsgától, előtte menj egyet úszni, vagy bicajozni. És nem a szobában kell görcsölni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.