Edith Piaf szerepében lép színpadra az egyik televíziós zenei tehetségkutató műsorban felfedezett Szíj Melinda, aki vasárnap debütál a Győri Balettel, és jövő februártól énekel rendszeresen a Rózsaszínház című életrajzi darabban – írta pénteki számában a Kisalföld.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kontrapeller
Ez vicc? Miért? Akkor lenne vicc ha Németh Tamás (vicceskedő MNO hírszerkesztő) játszaná... Értékítéletet csempészni egy hír címébe, ez a vicc!
Van aki szereti, van aki nem Szíj Melindát, de egy hírszerkesztő legyen már elfogulatlan, pártatlan, vagy igazoljon át valamelyik bulvárlaphoz fröcsögni.
ila51
@kontrapeller: pontosan ....rühellem az ilyen sugalmazó címadásokat...
nagy tamara
Nem tudom hogyan képes elviselni,hogy a sajtó állandóan kigúnyolja??? Én az ő helyében már vagy feljelentettem volna őket hitelrontásért,vagy sírva menekülnék amilyen messze csak lehet.Örűlök neki,hogy Melinda ilyan karakán nő, és nem engedi,hogy derékba törjék a karrierjét az irgykedő,rosszindulatú,minősíthetetlenül viselkedő -állítólag intelligens és tanult - újságírók.Sok sikert,és kitartást neked Melinda!
Feraj49
Ha fiatal volna és kilógnának a mellei a ruha alól,akkor már sztár lenni,mint Tóth Gabika ugye?Akinek nem tetszik ne hallgassa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.