Totya nyert közel 3,4 millió forintot az M1 Maradj talpon! című kvízében. A gond az, hogy Totya az Unicredit reklámembere. A Maradj talpont pedig az Unicredit szponzorálja. Nem lesz egyszerű kimagyarázni.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Szerintem csak olyan írjon véleményt aki mind a két nap látta az adást . Igen is kemény kérdések voltak benne, és semmi bunda nem volt ebben. Ne keressünk összefüggést ott is ahol nincs,és ismerjük el a tudását. Semmiféle "kedvezményt" nem kapott a műsor alatt,és a passzaival nem tudhatta milyen kérdés fog következni.Teljes mérték ben MEGÉRDEMELTEN nyerte el a pénzt.
furfangos
Majd a IMF nemsokára igazságot tesz.Elzáratja a protekciós pénzcsapokat.Sajnos kormányunk lazán besétált a csapdába.Kegyetlenül figyelve gyámkodni fognak felettünk.Sajnos szinte lehetetlenné fogják tenni az Orbán kormányt.
Ki gondolja azt komolyan,hogy eddig valahol illetékesek nem gyűjtöttek adatokat a magyar kiemelkedő mutyizásokról.Brutális pénzhegyek tűntek el,és egyre rosszabb lett.Semmi látszata a pénzbehajtásos megszorításoknak.Sőt...
Dulcinea
Úgy tudom , hogy a Szabó nem alkalmazottja az MTV-nek, akkor meg miért lenne bunda!
Elég kemény kérdések voltak, szerintem érdemelten nyert. De, minden szem másképp lát!
overdose1
Igy szokott lenni mindig belső emberek nyerik a milliókat úgyszintén a rádióban!
vukkocska
Ő már több kvízjátékban szerepelt. Vágónál is nyert egy egész magas összeget, ott figyeltek fel rá. Miért baj az, hogy a szponzor alkalmazottja. Okos fiú, szeret játszani és nyerni.
Némó Matróz
@vukkocska: Etikátlan amellett nagy valószínűséggel a magyar törvényekbe is ütközik.
Ennek Te könnyebben utána tudsz tekinteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.