A cikkben elolvashatjátok, milyen a jó tüttyölt ratyli, hány tojásos dorombóc kell hozzá, valamint mekkora lepencét kell felhasználni.
Forrás:
hedon.blog.hu
Feltöltő: Hedon Ista
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
57 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Te jó szakács vagy igazán elkészíthetnéd :))
www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=19105&a_id=216728&limit=50
Akkor csak bakonyi sert, bord! meg amit még kitaláltok!:))
Trüttyölt ratyli
Hozzávalók:
50 dkg krumpli
1 kis pohár tejföl
10 dkg sonka
2 tojás
20 dkg sajt
1 evőkanál olaj vagy kevés vaj
fehér bors
só
ízlés szerint sok más fűszer
Elkészítés:
A krumplit megfőzzük és összetörjük. Közben a tojásokat megfőzzük, összekeverjük a tejfölt, az apróra vágott sonkát és a sajt felét reszelve, végül a főtt tojást szintén reszelve. Ízlés szerint fűszerezzük.
A tört krumplit egyenletesen elosztjuk egy kis tepsiben vagy hőálló tálban, majd ráterítjük a tejfölös masszát. A tetejére reszeljük a maradék sajtot, és kb. 10-15 perc alatt összemelegítjük sütőben.
Hercsulát :)) csak néztünk egymásra az bizony valami nagyon jó lehet...
Aztán kiderült mit is nevezett hercsulának :))
Nem Dulszi, nem csak azt:--)))
Tévedsz...méghozzá nagyot. XD
Dulszival is jól megvagyunk, (remélem).
rockerek.hu/kepek/tagok/f/fo/fostos/0043246.013.jpg
Új hozzászólás