Vác - Összeverték egy váci szórakozóhelyen Tányéros Balázst (37). A magyar bajnoki bronzérmes testépítő azt mondta, szerelme és fia szeme láttára verték el.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Crazy Globe
Van egy pólóm, az van ráírva jó nagy betűkkel: BALEK. Csak tudnám, mi került benne 34700 forintba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
@sólyomszem: Igen,rengeteg fiatal van,aki elhatározza,hogy "elkezdek gyúrni",viszont amikor tervezgeti,akkor a második helyen: "mit szedjek?".Én is hülyeségnek tartom,hogy kezdők magukba köttetnek 6 hét alatt 10 liter vizet,fel vannak fújódva,meg kirepedve és büszkén mondják,hogy ők gyúrnak. :) Az összeesés szerintem a szerek nélkül eltávozó víz miatt lehet.Az egészséges életmód lenne a cél elméletileg és nem a "egy hónap alatt "kigyúrom magam" a strandra,oszt jól van".
varrólány
@alfás: Köszi , pár napja jó eső volt, de majd szólok ha jöhetsz! :-))
DrGore
@Don Marcus Hibiscus: Idióta kollégám is ész nélkül szedi a tömegnövelőt, gyakorlatilag kaja helyett is azt eszi. Kérdeztem tőle hogy nem zavarja hogy ez táplálék kiegészítő (mint ahogy a nevében is benne van) és nem váltja ki a megfelelő étrendet. Azt mondta hogy ez tévhit és hülyeség mert benne van minden ami a normális egészséges étrendhez kell.
sólyomszem
@Horizont: mert mi hülye pasik, hagyjuk, hogy a nők irányítsanak...
libero
Bár, diszkó, egyéb éjszakai szórakozó helyek...Nap- mint nap szerepelnek a bulvárlapok címlapjain celebek, sportolók, művészek, akiket megruháznak.

Talán egy kicsit vissza kellene venniük a kiporolt hölgyeknek-uraknak a szájtépésből (még ha viszket is nekik valamijük), vagy templomba, imahelyre járni. Egyenlőre ott (még) nyugodtabb az élet...
sólyomszem
@libero: Oké, van igazad, de akkor szórakozni sem lehet menni? Mindig rettegnem kell, hogy valaki hátba ver?? A templomba megnyugodni megy az ember, máshova meg bulizni, szórakozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.