Budapest - Hiába a három szép budai villa, úgy tűnik, az államnak kell megoldania Schmitt Pál volt köztársasági elnök lakhatását.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Állampolgári felháborodás követi ezt a telhetetlen, vagyonéhes, igazságérzettől mentes,
emberi hulladékot. Törvényhozóink saját vagyonuk növelésére hozzák az ország rovására a törvényeket, ami saját érdeküket szolgálja, csakis az övékét. A közfelháborodás részükre, mindennapi elhanyagolható valóság. Ez az ember volt az ország első méltatlansága, adózási törvény felett álló senkiházi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Acsi!!! A vella nyilván tartozásának számja bé legyen kalimpálva az vella nyelezetíbe, meg valamint a vella vasalatjába is, mert hát ki tudja? Enyves is lehet a keze...
kerék
Vasvilla kéne ennek a parazitának...
kiscserkész
Remélem lesz nemsokára olyan kormány aki visszamenőleg rendezteti vele a lakbért. Összelopott három villát már magának, amit kiadott bérben, természetesen a bérleti díjat eltitkolja az NVA elől, és van bőr a pofáján adófizetőkkel kitartatni magát. Az ilyenekre mondják hogy strici.
overdose
@Igazsagoszto: Schmitt tudta hogy csak két évig lesz elnök azért hozta be januárban a törvényt hogy akkor is jár neki minden ha a ciklust nem csinálja végig! Fidesz csaló banda!
libero
A "nyelvtudós" sokszor hivatkozik sportemberi teljesítményre, sportemberi nagyságára.
Érdekelne, hogy mi lenne a véleménye arról a vívóról, aki önhibájából (!) asszó közben levonul a pástról, s kibicként követi tovább az eseményeket.
Aztán eredmény hirdetéskor zsiráfként nyújtogatja oda nyakát, hogy lógassanak neki is egy érmet oda (jó vastag bélelt borítékkal mellékelve), véssék fel nevét a dicsőségfalra, KÖVETELI hogy őt is élethosszig megbecsülés és tisztelet övezze, kastélyt, személyzetet, irodát, márkás gépjárművet biztosítsanak a feneke alá, úri sofőr hurcibálja őt kénye-kedve szerint (az adófizetők által fizetett benzinnel)...

Nem fog ez menni, lelépett Schmitt uram! Kis ember vagyok, de sokan vagyunk ilyenek, akik azt gondoljuk, hogy ezt Ön nem érdemelte ki, és a "kis" doktori bakija nudli ahhoz a világhíréhez képest, ami majd Az átmenetileg (esetleg) biztosított állami jólét megvonásakor be fogja járni a világsajtót...

Addig is melegen tartjuk a témát!

Ön dönt: sikeres sportemberként marad meg az emberek emlékezetében szerte a világban, vagy egy pénzéhes, gátlástalan, lenézett, nevetségessé vált törtetőként?!
overdose
@libero: döntés a második:pénzéhes ,gátlástalan, lábtörlő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.