Nik Wallenda lehet az első a családban, aki megcsinálja a nyaktörő mutatványt. Az amerikai Nik Wallendának már három rokona megkísérelt átkelni a Niagara vízesés fölött, de mindhárman odavesztek. A harminchárom éves, híres artistacsaládból származó férfi bízik abban, hogy ő lehet az első, aki megcsinálja. Félelmetes mutatványnak lesz szemtanúja ma a helyszínen úgy százhuszonötezer, a tévén keresztül pedig előzetes becslések szerint úgy ötszázmilliárd ember. A neves artistacsaládból származó Nik Wallenda ugyanis erre a napra időzítette rekordkísérletét, ami nem áll másból, minthogy egy kifeszített, ötcentis acélkábelen átsétál a Niagara vízesés fölött az amerikai oldalról a kanadaira.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tritonit
nincs a Földön 500 milliárd ember. Jó lenne ha az agol nyelvű forrás fel lenne tüntetve... De örülök,hogy a cikk írója szerint 500 milliárdan élünk a földön (most érjük el csak a 7 milliárdot) khm..
Don Marcus Hibiscus
@Tritonit: Direkt a kommented miatt kattintottam.Az nem 500 milliárd ember a földön,hanem abból a kerekítve 7 milliárdból saccra 500 millió tévénéző.mert ugye nem fogja az egész Föld őt lesni a tv-n. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.