Babylonia Aivaz januárban beleszeretett egy raktárba, aztán hozzá is ment feleségül. Nem sokkal később azonban a százhét éves épületet lerombolták, de szerencsére az asszony új párra talált.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@Dulcinea: Zárt esküvő,Nászéjszakán falas lett menyasszony. A gyerek neve meg "Tégla" esetleg "Vasbeton". Na jól elvagyunk ezzel is !
Dulcinea
@Feraj49: :))) Húúú, most nagyon rosszmájú leszek, előre is bocsánatot kérek minden érintettől! Nagyon sokan, meg a bankokhoz mentek hozzá...és most válnának ezerrel ha lehetséges lenne.
Dulcinea
@Feraj49: Ha a bankok öngyilkosok lennének! az a sok házastárs legalább megszabadulna a zsarnok urától! És végre víg özvegyek lehetnének!:)
Feraj49
@Dulcinea: Csak az a kérdés is felmerülhetne,hogy a bankok mennyi adósságot hagynak az örökösre ? Nem biztos víg lenne az a özvegy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.