Budapest — Pénzbüntetést fizethet a következő választáson, aki nem megy el szavazni. A tervek szerint csak az járulhatna az urnák elé, aki ezt hónapokkal korábban jelzi. Viszont akkor már kötelezővé is tehetik neki a voksolást.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Orbán nem normális.
Mindent elkövet, hogy újraválasszák,
de félek, hogy ennek nem lesz jó vége!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
Arra már nem emlékszem, hogy a hetvenes években kellett-e fizetni, ha nem ment el valaki szavazni, de arra igen, hogy szabálysértésnek minősült, ha nem ment el valaki. A szabálysértést pedig pénz bírság követte, vagy elzárás egyes esetekben például KMK. (Közveszélyes munkakerülés.) Annyira szép szóösszetétel. Én mindig elmentem 89 előtt is és utána is. Aki nem megy szavazni, az a morgás jogát is elveszíti.
No power for nobody
Orbán V. életének döntő fázisai: elhiszi, hogy van Mikulás; nem hiszi el, hogy van Mikulás; ő a Mikulás.
No power for nobody
Orbán V. kergeti az anyját az asztal körül, eléggé félre nem érthető szándékkal. Megszólal az anyja:
- De Viktor! Hát mit akarsz?
- Ezt nem én akarom anyukám, hanem egy ország népe.
(- Hogyan végződnek a politikai viccek?
- NAV-ellenőrzéssel!)
dr lóherre
Darthon1: Csak nem vagy olyan öreg, hogy nem emlékszel a 70 -es években kellett-e fizetni, ha nem menték el szavazni, HÁT, NEM KELLETT FIZETNI ÉS MÉG SZABÁLYSÉRTÉST SEM KÖVETTÉL EL. Az más ha KMK -ás voltál, MERT ABBAN AZ IDŐBEN A DOLGOZNI NEM SZERETŐ, VAGY LUSTA EMBEREKET ZÁRTÁK BE PÁR NAPRA. NE NÉZD HÜLYÉNEK A FIATALABB EMBEREKET!!!
Mobil123
Jaj hát pénz behajtás, pénz behajtás...!!!
Darthon1
@dr lóherre: mivel én mindig elmentem szavazni, erre nem emlékezhetek. Tehát hülyének sem nézhetem a fiatalokat, mivel ezt is írtam, nem emlékszem rá. De szerintem volt szankciója, csak nem alkalmazták. Én egyébként kötelezővé tenném a szavazást. Amint írtam, nem moroghat az aki önként dugta a hurokba a fejét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.