Laura a plasztikázás megszállottja volt, már tudja: rossz hobbit választott. Reggel egy szörny nézett vissza rá a tükörből.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
20 milliót költött plasztikai műtétekre ez a förtelmesen ronda nő?
qxy
Erről ugrott be.A vonaton utazik egy házaspár a nő valami kurva ronda Velük szemben űl egy híres plasztikai sebész és nem bírja ki . Uram ! a maga nejét, 10 millából, egy bombázóvá varázsolom. Mire a férj. Ugyan máá! A vadőr 50 ezerért agyon lövi.
Dulcinea
Hijnye de ronda szegény! Mint akit jól szájon csaptak.
Rézangyal
Kedves Hölgyeim! Rólatok nem feltételezek efféle ostobaságot, de mindenkinek érdmes elgondolkodnia azon, vajon megéri-e a kockázatot az efféle beavatkozás? Pláne, még fizetni is érte? Nonszensz.
Van valamelyik csatornán egy műsor, ahol csupa agyonplasztikázott, szétbotoxolt maca szerepel. Komolyan mondom RÉMÜLETES ahogy kinéznek, miközben teljesen meg vannak győződve arrók, hogy nehézbombázók! Nem tudom, az ilyen csajok valami agymosáson esnek át, vagy mi a lókukó?
Haza "szépségek" közül ajánlom figyelmetekbe Rába Timit és Balázs Klárit, akik betonkeményre vannak botoxolva, de annyira, hogy mosoly helyett csak vicsorogni tudnak. Na, persze mindketten tagadják a botoxot.
a Pepita
Nem tudom elképzelni, hogy akad pasi a világon, akinek tetszenek az ilyen csajok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.