Cseh Laci edzője, Turi György szerint csak az véleményezze a magyar sportolókat, aki a saját műfajában világszínvonalon, a legjobbak között tevékenykedik. Schobert Norbert a leégőzött olimpiai teljesítményezésért akkora osztást kapott, hogy még Cseh Laci lájkoltatásával sem sikerült kibékítenie a felbőszült tömeget.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Igen. Ez a Norbi tényleg azt hiszi hogy ha van pénze akkor esze is .. Sötét mint a vakond belső zsebe. Amúgy ehetsz bár mit és ha csinálod az edzéseket ugyanúgy nem hízól el még fogysz is. csak nem kell zabálni. Ami a fejbe dől el. ! ! Ennyit a Norbitól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atha
Még vagy két ilyen megnyilvánulás és olyan népszerű lesz mint egy politikus!
Sajnos az emberek többsége nem érti ezt az egész update-kultusz háta mögött lévő nagy semmit.
Norbi éppoly celeb mint Kiszel Tünci vagy Terry Black, csak ő nem naptárat készít vagy buzul, hanem bejegyez, ugrál meg updatel.
Felhasználás tekintetében semmiben sem különbözik a többiektől, épp oly haszontalan mint azok.
Még egy csokit sem vettem a termékeiből mégis fogytam 30 kilót.
Zsoel
@Atha: Én meg el sem híztam soha. :)
Dulcinea
Idefigyelj Noooorbi! Nem Cseh Laci szereplése volt az égő! Mert ő a tőle telhető legjobb formáját adta maradéktalanul! Még akkor is ha most csak ennyire volt képes, akkor is beleadott apait, anyait! Tudod mi volt az égő te idióta buzgómócsing? Amikor az az önhitt agyatlan feleséged a szaúdi nagykövetségen miniruhában és melltartó nélkül jelent meg! Na az volt az égő!!!
Atha
@Zsoel: Kövér én sem voltam inkább olyan diszkoszvető méretű, de meguntam cipelni a többletet és kicsit elmentem az aerob irányába. Most nem guggolok 180 kilóval viszont 26.30 alatt futom a szigetkört és a félmaratontól sem ijedek meg. :-)
Zsoel
@Atha: Jól teszed. Kövérnek lenni nem zsír.
Darthon1
Én ötven alatt futom a százat. Utána elfáradok és sétálok. :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.