Aki ráadásul emberek és kutyák fenekéből jósol. Nem viccelünk. Sylvester Stallone anyja, Jackie Stallone valamikor meglódult a szépség hajszolásának útján, és nagyobb ajkakat csináltatott magának, mint a mi Geronazzo Máriánk. Az asszony tiszteletét tette az Expendables 2 Los Angeles-i premiején, fia társaságában, ekkor készültek az alábbi galériában látható képek is. A hölgy egyébként kilencven éves.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@qxy: Igen a gyerekek már csak ilyenek. Az enyém kedvenc kérdése volt, "hogy ez miből keletkezett meg miből alakult ki?". Szóval feladta a leckét rendesen.Amit nem tudtam könyvben megnéztem. Óvodás korában kedvence volt az Akadémiai kislexikon. Sok kép van benne.
Zsoel
Én isten bizony nem tudom eldönteni, melyikük a csúnyább.
qxy
@varrólány:Képzeld az én lányom annó mert sétáltunk a réten és láttunk egy tehenet. - Apu! Miből van a tehén? Na ki is kerekedett a szemem. de el magyaráztam, oda mentünk meg símogattuk és spricceltem egy kis tejet a kis tenyerébe. és erre. ésa barna tehén? az is tejet ad? Mire én viccből - Neem az kakaót. Másnap be is hívtak az oviba hogy ne mondjam marhaságot a gyereknek. Viccelni meg kell. Nem? Hát de! .
Dulcinea
Hijnye!...én azt hittem, hogy csak nekünk van ilyen érdekes arcú... izé... celebünk?:)))
vukkocska
Azért a fia sem különb. Neki is teljesen átszabott arca van. Ennek a nőnek legalább a szeme szép.
Levendula
Ez legyen a magyarok legnagyobb problémája!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.