Azon kívül, hogy tele van A-, C- és B-vitaminnal, az eper a legújabb kutatások szerint az ibolyántúli sugárzással szemben is védelmet nyújt.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sonderkommando
@sziráki ágnes: Lehet, de az tény, hogy a zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak nagyon fontosak a szervezet számára.
Csizmás Kond
@sziráki ágnes: A rák időbenni felismerése esetén akár gyógyítható is leget, de a legtöbb esetben az emberi hanyagság és a felületes orvosi vizsgálat oda vezet, hogy a betegséget csak a halál előtti gyógyíthatatlan fázisban sikerül diagnosztizálni.
sza
@sonderkommando: Ezt nem vitatom, csak azt nem szeretem ha valamire ráfogják hogy rákellenes...
sza
@Csizmás Kond: Nem minden esetben. Van olyan amit akkor sem tudnak gyógyítani ha az elején észreveszik, de az igaz hogy sokat számít. Egyre több gyógyult esetről tudok én magam is:))
sonderkommando
@sziráki ágnes: Megfelelő hozzáállással, táplálkozással, életvitellel meg lehet előzni. Azért írom, hogy lehet, mert ez sem garancia, de egy esély.
sza
@sonderkommando: Tudod szerintem az is számít kinek milyen a szervezete. Nekem halt meg olyan barátom 21 évesen , a másik 37 évesen akik soha egy szál cigit el nem szívtak, nem volt káros szenvedélyük...Az egyiküknek tüdő rákja volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.