A céghez, ahol dogozom, érkezett egy új fiú, aki nagyon tetszik. Tényleg nagyon jó kis pasi, csak az a baj, hogy 19 éves. Azaz 10 évvel fiatalabb nálam. Aranyos, kedves, szimpatikus, és látom, hogy tetszem neki én is. Több munkán együtt kellett dolgoznunk, és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Jókat beszélgetünk, sokat nevetünk. Szexuálisan nagyon vonzódom hozzá, hihetetlen kisugárzása van, annak ellenére, hogy tudlajdonképpen majdnem kiskorú. A barátnőim lepedofiloztak, amikor elmondtam, hogy sistereg köztünk a levegő.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Hűha! Azért gondold meg jól a dolgot, mielőtt cselekednél, nagyon kevés az esélyed, hogy tartós hosszútávú kapcsolat lesz ebből a sistergésből! De te tudod!
libabor
Hosszútávú kapcsolatra én sem látok sok esélyt, de egy szép és kielégítő kis lieszonra talán. :) Bár kollégák között ez a legveszélyesebb.
Mami48
@libabor: Ha tudná csak szexként kezelni, én is azt mondanám, hogy hajrá, ha mindketten szabadok, ilyen nem sok adódik az ember életében, de az, hogy kollégák, nagyon megnehezíti a dolgot. Később gondok lehetnek belőle a munkahelyen.
levarosbukta
Ennek a dolognak jó vége nem lenne. Én biztos nem égetném magam a munkahelyemen egy ilyen kapcsolattal, még a végén jódeséllyel lebüdöskurváznának az biztos!
Kutyafüle
A 19 éves fiú már nem fiúcska, éppen ideje, hogy új dolgokat megtanuljon, Ha régen 18 éves fiúkat elvittek katonának, akkor az ágyba is lehet vinni. Azt írja a nő, hogy sistereg a levegő közöttük. Márpedig ebből szex lesz mégpedig hamarosan, és mindkettőjüknek jó lesz. De a nőnek számolnia kell azzal, hogy nem lesz hosszú ez a kapcsolat, mert a fiú más nőkkel is szeretne majd megismerkedni. Ha egy évig tart, akkor is szép emlék marad.
A munkatársak meg megszokják az új helyzetet. Ne zavarja őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.