A következő három évben nem töltik fel a közszféra egyes ágazataiban a kimenő nyugdíjasok helyét - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter pénteken.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Hivatalosan így is lesz. De a kiskapukat alkalmazni fogják az önkormányzatoknál, az adóhivataloknál, stb. Ezeken a helyeken tudok olyan munkaerőt, aki már 70 éves is elmúlt és úgynevezett bújtatott munkakörben foglalkoztatják...
gabrella
Na ez már munkahelyteremtés lesz. Sok helyen a nyugdíjasok elfoglalják a fiatalok helyét.Azt érnénk el ezzel,hogy a fiatalok sok évet munka nélkül tengődnek és rá is szoknak erre, mert a szülők eltartják őket.
Egy idő után pedig természetessé válik számukra és marad nekik a kábítószer, a nihil.
Feraj49
Sok nyugdíjast " visszafoglalkoztatnak" közszférában!Leginkább a volt magasabb beosztású embereket.Már megint mese habbal!
gabrella
A magas nyugdíjjal rendelkezőket egy napig sem engedném dolgozni. Szüksége nincs rá. Vagy le kell venni a nyugdíját 50 ezerre és dolgozzon esetleg ha annyira akar.
DogAdventures
Azon csodálkozom a leginkább, hogy az emberek manapság már semmin sem csodálkoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.