Tanár vagyok, gyakran járom a vidéket, sok faluban és kisvárosban ismernek fiatalok és idősek egyaránt. Az emberek szívesen beszélgetnek, kiöntik a lelküket, panaszkodnak. Vannak akik választ sem várnak, csak elmodják a problémáikat, van aki szeretné hallani, hogy nemsokára jobb lesz. Van aki elmondja örömét, bánatát. Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel nap mint nap találkozom : Tessék mondani, mi lesz ha elvesztem ezt a kis takarítói munkámat - ami egyébként nem a végzettségének megfelelő munka -, de enni kell, a két gyereket iskoláztatni kell, a férjem fizetéséből mindezt megtenni nem tudjuk.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Ez a magyar valóság...ott fenn a Rózsadomb melegében vagy egy budai lakás meghitt kandallója mellett üldögélve el sem tudják képzelni a képviselők hogyan élnek sokan Magyarországon...másnap az előtte való napon kitalált a parlamentben parádézó, agyrém ötleteivel elő álló képviselő, azt hiszi Ő szarta a spanyol viaszt, pedig csak simán hülye, bunkó és empatikus!
honeykiss
Siralmas életképek 2012-ben ez ma Magyarország...és ha hoz a Mikulás egy két jó csomagocskát nekünk akkor még rosszabb lesz a helyzet...meghallom azt a szót,hogy csomag már előre remeg a gyomrom...
Mami48
Nálunk is ez van. Rettenetes, hogy egy csomó ember hiába tanult, dolgozott évtizedekig, most nem tud megélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.