Több ezren kísérték utolsó útjára Bódi Lászlót, Cipőt, a Republic együttes alapítóját pénteken a kistarcsai temetőben.

A 47 éves korában, március 11-én elhunyt énekes, dalszerző, szövegíró emlékét ravatalánál, gyászoló családja előtt zenész- és pályatársai, barátai idézték fel: Boros Csaba, a Republic tagja, Bródy János dalszerző-előadóművész, Antall István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kiemelt szerkesztője, valamint Thürmer Gyula politikus, a Munkáspárt elnöke.

Eltemették Cipőt

"A magyar rockzene háborgó tengerén különleges sziget voltál, amelyen sokan találtak vigaszt és menedéket költészetbe forduló szövegeid segítségével" - fogalmazott Bródy János.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Ne sírj, úgyis mindegy,A Lovacska elszaladt, Felhők között a nap, Kék és narancssárga színekbe öltözött, Most már senki sem bánthat, Most már semmi sem fájhat.:(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
Amikor zenéről van szó, ott csak egy számít: Tetszik e, vagy sem. Szerettem a Republic dalainak egy részét, az első lemezük volt egyébként az etalon, ott még a hangzásuk is sokkal rockosabb volt, mint utána. Később is írtak még remek dalokat, de poposabb irányt vettek a fiúk. Szívesen hallgattam őket bármikor, sokkal inkább, mint a mai techno - rap szemeteket, mert ugye a rádióban a kemény rocknak még ma sincs helye, akkor legalább ne valami nyálas szar szóljon belőle. Teljesen mindegy, melyik párthoz tartozott, nagyszerű zenész, énekes volt, és csak ez számít. Nyugodj békében, Cipő!
silber13
@entero: Persze, hogy nincs helye a kemény rocknak, amikor az ún. s
" szerkesztők " azzal érvelnek, hogy nincs hallgatósága , az emberek a Lajcsit, meg Fásyt , valamint a műmagyar népdalokat szeretik, ami közröhej.
entero
@silber13: Az igazi rock zene szerető emberek nem is akarják szerintem a rádióból hallgatni a kedvenceiket, hiszen ez a stílus úgy teljes, ha egyben hallgatod végig az adott albumot, itt nem igazán lehet egy számot kiragadni, ez a zene másról szól. Itt nem egyslágeres előadókról van szó, hanem értékeket hordozó, örök érvényű albumokról.
bosszants
No álljunk meg egy pillanatra!
A balos és a Kommunista ebben az országban nagyon nem egy!
Van sacc per kábé tizenötezer tagunk.
A fidesz az aki próbál baloldali módszereket alkalmazni, persze sikertelenül, hisz a termelő eszközök birtokosai úgy fingatják Orbánt ahogy akarják!
bosszants
@lemma: Egykori kollégám ma kegyetlenül lerántotta a szenteltvizet a jelen politbüróról!
Kiváncsi vagyok mikor viszi el a TEK?
csutak.fw.hu/blog/New/hitv%C3%A1ny.html
Tulajdonképpen igazat ír, de én nem mernék ennyie nyíltan szembeállni ezzel a rendszerrel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.