Budapest - A férfiak valóban a gömbölyded nőket szeretik?  Dr. Pierre Dukan, a táplálkozástudomány elismert tudósa szerint igen. Márpedig ha ezt egy férfi mondja, akkor hihetünk neki, igaz, hölgyeim?

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Nos...gondolom igen...! ugyanis azt egyetlen férfi sem hiszem, hogy szeretné, mikor a kedves, ollan vékony, hólyagosra töri a derekát?(!) :)))) Na megint egy kis dög vagyok:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Dulcinea: Hogyne, és még vannak egypáran, akik kisebb-nagyobb eltérésekkel a miénkhez hasonló értékrendet és elveket vallanak, meg olyanok is, akik nem, de hát ezért jó itt lenni, mert itt lehet nagyon egyetérteni és nagyon vitatkozni is. :)))
Egyébként picit tévedsz, Emergenc: nekem MINDIG határtalanul színes a fantáziám. :))))
Dulcinea
@Zsoel: :)))))))))))))) Ne mán mert, fuldoklok a röhögéstől mán megint te csibész:)))
Hát a franc enné meg, annyira emlékeztem, hogy valami E, a kezdés..meg enc a végződés!:))) Osztán ügyesen összekóbináltam na:))))))))))))))
Dulcinea
@Zsoel: Ámbár én is emlékeztetlek arra a bizonyos "gyalupadra" melyről első pillanatra azt írtad, hogy kényelmetlen, és forgácsos lesz tőle a jó nép háta!:)))
Pedig ugye, hogy nem!?:))))
Zsoel
@Dulcinea: Jóvanna! Kellenek a vicces pillanatok is. :))) Ami meg a gyalupadot illeti: az egy dolog, hogy BESZÉLEK a sok(k) helyszínről, az más dolog, hogy valóban hajlandó is lennék-e rá, hogy a cél érdekében vállaljam a kényelmetlenségeket. :)))
Dulcinea
@Zsoel: De még hogy mennyire kellenek az ilyen vicces pillanatok:)) Tudod, ha az embernek nincs fantáziája, vagy nem tud nevetni, olykor önmagán, is! Ezzel jókedvre derítve másokat is...na ottan mán nagy baj vagyon!
sonderkommando
Igen. A nőiesen telt nők a legjobbak. A girhes, modellalkat nagyon nem jön be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.