Az Origo információi szerint nem úszta meg fegyelmi nélkül Demcsák Zsuzsa, hogy nem bírta ki nevetés nélkül egy halálhír felolvasását.

Demcsák a május 16-i Mokkában azt a hírt próbálta elmondani, hogy Magyarszecsődön egy 65 éves nyugdíjas férfit támadtak meg szamarak, aki belehalt a sérüléseibe.

Ez viszont nem sikerült a műsorvezetőnek, a második mondatnál konkrétan elnevette magát, így viszonylag gyorsan lekeverték. A TV2 és Demcsák még aznap elnézést is kért, de az Origo médiaipari forrásból úgy tudja, hogy a műsorvezető fegyelmit is kapott.

"A történtek munkajogi részei természetüknél fogva nem nyilvánosak. Az azonban mindenkire tartozik, hogy a TV2 nem tud együtt élni ilyen hibákkal. Ezek ugyanis nem csak a hibát elkövető műsorvezető presztízsét és szakmai hitelét rombolják. Az egész csatorna és az itt dolgozók számára is szégyen, hogy akaratunk ellenére megbántottunk egy gyászoló családot. Ahogy Demcsák Zsuzsának kötelessége ezt a helyzetet rendezni a családdal, úgy kötelessége a csatornának mindent elkövetnie az ilyen esetek megelőzése érdekében. Mind az interneten, mind házon belül is zajlik a vita arról, hogy maradhat-e a TV2-nél az, aki ilyen súlyos hibát elkövet. Abban viszont mindenki egyetért, hogy ha igen, akkor is csak azzal a tudattal, hogy ilyenért még egyszer sem a csatorna, sem a nézők nem bocsáthatnak meg" - mondta az Origo megkeresésére György Bence, a TV2 aktuális műsorainak felelős szerkesztője.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@Horizont: Demcsák annak idején amikor kormányszóvivőnek akarták, és azt mondta, hogy az ő gyereke csak elit oviba mehet, és a játszótéren csak diplomás szülőkkel áll szóba?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
A TV2 vezetése következetes döntést hozott.

Különben érthetetlen a számomra hogy egyáltalán egy ilyen tragikus esemény miként válthat ki motoros reflexként nevetést valakiből?!

Demcsák jobb lenne, ha háttérbe vonulna - önként - egy jó időre!
Az lett volna mindjárt azon a napon - amikor megtörtént az ami, hogy ott mindjárt bejelentette volna, hogy levonta a viselkedéséből a megfelelő következtetéseket és más háttérbeosztásba kérte volna magát.
Mobil123
@Horizont: Demcsák annak idején amikor kormányszóvivőnek akarták, és azt mondta, hogy az ő gyereke csak elit oviba mehet, és a játszótéren csak diplomás szülőkkel áll szóba?!
Kutyafüle
A fegyelmi mindíg valami szankciót von maga után. MInt fentebb írtam, egy darabig ne kerüljön a képernyőre.
Mobil123
@Horizont: Hát nem is lett kormányszócső:-))
Kutyafüle
@Horizont: Én ennyi pénzt 1 hónapra még elképzelni sem tudok, hírtelen nem is tudom, mit is kezdenék vele(?) így nem tudom megítélni, hogy ez mennyire lenne szankció Demcsáknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.