Budapest - Nemcsak frissen alakított trafikos cégek, hanem trafiknyertes egyéni vállalkozók is arattak az állami pályázaton! Tucatnyi olyan vállalkozó nyert ugyanis a gazdasági tárca munkahelyteremtő pályázatán, akik a Nemzeti Fej­lesztési Minisztérium dohánypályázatán is sikeresen szerepeltek. A Blikk számításai szerint közel százmillió forintot kaphatnak ezek a vállalkozók, akik között ­kormánypárti politikusok is vannak. Borbás Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke például két dohánykoncesszióhoz jutott hozzá, ezenkívül 14,9 millió forintot nyert el a munkahelyteremtő pályázaton a múlt héten, pedig már tavaly is 21 millió forintot kapott. – Növekszik a bolthálózatom, ezért lesz szükség új alkalmazottakra – magyarázta a Blikk kérdésére a politikus, aki úgy vélte, nem a trafikok miatt kapja a támogatást. – Én úgy fogalmaznék, hogy megmaradtak a dohányárusító helyeim, mert eddig is kereskedtünk cigarettával – tette hozzá.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyuri Géderről
Jobbikosok! Mi van? Ha a fideszkdmp társaság talicskázza ki a pénzt az ország kasszájából, ez nem szúrja a szemeteket? Hallgattok, mint az a bizonyos a gazban. Vagy nektek is csurran, cseppen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
radios45
@Gyuri Géderről: a jobbikosoknak is csak akkor van merszük nagy pofájuk, amikor sokan vannak együtt, vagy a Vona G. gyűlésén vesznek részt
Tootsy
Hany ember kell vajon egy trafikba? Eddig egy kellett, aki reggeltol estig fillerekert ult benne, nekem ne mondja senki sem, hogy 3-400 embernek kell uj munkahelyet teremtenie ennek a kis kocsognek? mert ha igen, akkor ez mar vetekszik a Ganz Mavag munkasletszamaval annak fenykoraban...Vagy 3-400 trafikot nyert? Egyebkent mit kell "teremteni" egy trafikos munkahelyen? Kell venni egy szeket, meg ki koll utana fizetni az adot, TB-t, munkabert, oszt jonapot, de azt UTOLAG, abbol a penzbol, amit az a trafik megtermelt addig, hiszen ez mindenhol igy muxik... Juj, mi valtozott a biziniszeletben, amiota nem csinalom aktivan? (Mer akkor csak felvettem a ket asztalost, oszt ho vegen elszamoltunk, volt egy alapberuk, meg a teljesitmenyuk utan a plusz, es abbol a penzbol fizettem be utanuk az adot, amit targyhoban megtermeltunk. Hmmmm... Szep uj idok, es az emberek hulyitese, magas fokon,...)
turul72
"Mert ez így arányos és igazságos."
DR Eric CARTMEN
Önök szerint bűncselekményt követ-e el az a kormány, azok a politikusok, akik egy állami koncesszió nyerteseit politikai szimpátia alapján hirdetik ki?
hattorihanna
Szóban forgó Borbás úr,már nem tudni hányadik benzinkútját és pékségét nyitja,látni kellene az építményeit,pl. a szántóföld közepére építetett egy citromsárga,tornyos,cirkálmányos kacsalábonforgót,kb.50 szobával,ezekből kb. hármat ha használnak.Biztos nagyon megtetszett neki a dizájn,mert kapásból épült még egy ugyanilyen kb.150 méterre a másiktól. .Ezeket Jászapátin követte el,de nemrégiben már Jászberényben is nyitott újabb pékséget,és ki tudja hol áll meg,határ a csillagos ég és az adófizetők el lopott pénze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.