Hitelezők követelik pénzüket a sztárok plasztikai sebészétől, dr. Seffer Istvántól. A Blikk információi szerint a vádlottként bíróság előtt álló férfi vagyonát zárolták.

Szüksége volt némi anyagi segítségre, hogy dolgozni tudjon, ezért kért kölcsön magánszemélyektől. Többek között K. Csabától is, akinek hivatalos papírja van róla, hogy Seffer 27 millió forintot kért tőle - írta csütörtökön a Blikk.

A plasztikai sebész nagy értékű BMW terepjárója is K. Csabánál volt letétben. Seffer, miután megszüntették házi őrizetét, újra dolgozni kezdett, és szüksége volt autójára, ezért ügyvéd előtt aláírta azt a papírt, amelyben átvállalta az egyik ismerőse által felvett 13 millió forint tartozást, plusz még 14 milliót, cserébe azért, hogy gépkocsiját visszakapja. A határidő január 31-én letelt, de az adós egy fillért sem fizetett.

Seffer - aki egy közvetítőn keresztül azt üzente, hogy nem akar nyilatkozni az ügyben - állítása szerint egyébként az elmúlt időszakban a hitelezője több családtagján is szépészeti beavatkozást végzett el 4-5 millió forint értékben. Arról volt szó, hogy ezt az összeget majd levonják a tartozásából, ám utólag már hallani sem akar erről K. Csaba.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
K. Csaba nevét is illett volna kiírnia a blikknek, ha már a "jólelkű" hitelező SAJÁT BEVALLÁSA szerint ténylegesen 13 milliót adott kölcsön, de 27 millióról íratott alá szerződést.
Ami bizony bűncselekmény. Tiltott pénzügyi tevékenység.
Király Csaba győri "színesfémkereskedőről" van szó, aki bizonyára minden "összekuporgatott" forintja után adózott... Hát persze!
pacsni
"vagyonàt zàroltàk 27millio Ft" szeretnèmtudni, hogy viki vagyonàt mikor zàroljàk, mert ugyan is O nem kèrt kolcsont, de meglopta egèsz Mo-nèppèt 3000 milliàrdal. ez itt a dilema? nem 27 millio forint. Legalàbb az a szerencsètlen tanulmànyi felfedezèsre kèrte (kolcson) hogy jobb legyen a magyar embereknek) ezt a vikivel kène megfizettettni, mert neki lenne kotelessège ez egèszsègugyikutataàsnàl fedezni ezeket a koltsègeket, amit termèszetesen elhanyagolt nagyon az utolsò 3 èvben. (mint az orvosok fizetès emelèsèt)
fogadni merek hogy a kormàny fizetèseket ha nem is sokkal, de minden èvben emelkednek!
Sede
Azt nem értem, hogy a C-típusú "hitelező" ellen miért nem indítanak büntetőeljárást? Hiszen 13 millióra 27 milliót követel.
Csodapók
"...a vádlottként bíróság előtt álló férfi vagyonát zárolták..."
Ez, remélem, K.Csabára is vonatkozik!
Sede
@Csodapók: rá nem.
ő "szorgos színesfémkereskedő" és "lelkes adófizető"...
vukkocska
Nyilatkozhat bárki bármit, ha papír van róla, akkor az az érvényes. Nem vagyok sem sztár, sem plasztikai sebész, igaz, színesfém-kereskedő ismerősöm sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.