Ezekben a percekben kerül képernyőre az a felhívás, amelyben a ValóVilág készítői ismét várják a leendő villalakókat. Azokat, akik elég erősek ahhoz, hogy sokadmagukkal beköltözzenek a ValóVilág villába, és kamerák előtt éljék a mindennapjaikat.

A ValóVilág először 2002. szeptember 9-én került képernyőre, és december 23-ig tartott. Több mint 100 adás után Mészáros Szabolcs, az akkor 27 éves játékos vitt mindent. A hatalmas siker miatt néhány hét múlva - 2002. december 31-én - indult a VV2, ami 2003. június 1-én, Vitkó László győzelmével ért véget. A ValóVilág 3. szériája ugyanebben az évben, december 27-én indult, és 2004. június 4-én, az akkor 18 éves Gyukin Milovan (Milo) győzelmével zárult, majd az azóta legendássá vált valóságshow villájának ajtaja egészen 2010. november 20-ig zárva maradt.

Akkor azonban az eddigi leghosszabb, a negyedik ValóVilág vette kezdetét Stohl András, Sebestyén Balázs és Lilu műsorvezetésével. Ezt a szériát Nagy Alekosz nyerte meg 2011. május 8-án. A VV4 azért is emelkedett ki a többi közül, mert egy egész hetes jótékonysági akció végén, március 19-én, nagyszabású showműsor keretében 177 millió Ft-ot gyűjtött össze a Minden Gyerek Lakjon Jól! alapítvány javára. A mindeddig utolsó ValóVilág - a VV5 - 2011. szeptember 12-én kezdődött, szinte napra pontosan 9 évvel az első után, és 2012. február 26-én Knapp Attila győzelmével ért véget.

A ValóVilágot mindig is a leginkább megosztó televíziós műsorok között tartották számon. A villában élők mindennapjait nemcsak a nézők kísérték nagy érdeklődéssel, de számos szociológiai tanulmány, is született róla. 2002-ben és 2012-ben is megkapta a Story Ötcsillag-díjat. Az első ValóVilág átlagos nézőszáma a teljes lakosságot véve alapul több, mint 1,6 millió volt, de a 18-49 éves nézőszám is nagyon magas volt (773.894). A VV2 átlagos nézőszáma is 1,6 millió fölötti volt a teljes lakosságot nézve (18-49-en 777.279). A VV3 átlagos nézőszáma megközelítette az 1,9 milliót (1.887.885 a teljes lakosságot és 842.078 a 18-49-es korosztályt véve alapul.)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@Turbó Pasi: 2011 végén indult a VV5, 2012-ben jött ki a villából az Alekosz nevű, áruld már el, hogy akkor hogyan kampányolt vele az MSZP, és főleg hol és miért... Ha már minden témába odakevered a politikát, meg a kóros ballib-fóbiádat, legalább a látszatát tartsd fent épeszű vagy...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
Kéretik a szennykanálist egy életre elsötétíteni!
jameska
Jajj, akkor lesz újabb VV Éva, meg Alekosz II.?
silber13
@jameska: Ne csináld mán!!! Ambár, ki tudná felülmúlni a " női szépseg és a férfi okosság " említett díszpéldányait?:-))
varrólány
@jameska: Tudod piál a Föld, piába minden...:-)
csikknorisz
Az kell. Valóvilla meg zikszfaktor. Gyártani kell pár egynyári celebet a bulvársajtónak, hadd csámcsogjon a jónép.
Szerencsére vannak más csatornák ezen a szaron kívül is, messzire elkerülöm, ha néha tévézni támad kedvem. Valamikor néztem rajta egy-egy filmet, de már azt se, a felét kivágják, a maradékot meg telirakják negyedórás reklámblokkokkal.
varrólány
@csikknorisz: A könyv többet ér, azt olvasol amit akarsz, és a saját ritmusodban.
AZ új filmeknél össze-vissza rángatják a kamerát , azt sem lehet tudni ki kivel van vagy ki ellen, minden felrobban , és vége is a filmnek.Persze a főszereplő szétlőve ,de megmarad!:-)
adrenalink
És mikor fog adásba kerülni? Eddig unalmukban szinte csikkről gyújtottak rá a"rabok". De most 18 év alatt még cigis dobozt sem láthat hivatalosan a fiatal...
pictor
Ez tényleg őrület lesz,- már annak aki nézi!
coyote3
Király lesz! Bezárni a parlamentbe a 2/3-ot egy hordó vízzel...
leszúrt rittberger
Ti fogjátok a leginkább nézni, akik itt sápítoztok egyfolytában, különben min csámcsognátok másnap? ;)

"Neeeem, én nem nézem, soha, áá", aztán mégis volt 1,6 millió nézője minden nap stabilan... Akkor mégis ki nézte? Álszent lakótelepi ál-értelmiség...
SwordFish
@leszúrt rittberger: Most is meglesz a nézettsége! >:-D
Turbó Pasi
Na, beindították a ballibbantak a kampányt az RTL-nél is. Jöhet megint a Villakampány a választások előtt! :-) Népszerű celebek kreálása a választási kampányba a villalakókból , mint ahogyan azt tették az Alekosz gyerekkel, sőt a végén már vele kampányolt az MSZP 2011-ben ! :-D

A Szenny folytatódik! Csak most sem lesz értelme, mint ahogyan már jó pár éve nincs.

A nézettség csak azért magas, mert az emberek szeretnek rajtuk röhögni ! :-D
silber13
@Turbó Pasi: Eddigi kommentjeid alapján biztosan éjjel és nappal Kuroszava filmeket nézel és N. Machiavelli " fejedelem" c. művét olvasgatod. Onnan ez a fene nagy bölcsességed! Elismerés érte! :-)))
deviance
termeljük a szennyet.. nincs elég anettkánk, alekoszunk, győziként... kell még ide legalább 10 gyökér, akiről az értelmileg csökkentek is képesek beszélgetni
dömdödöm
küldhetitek a pénzeteket az rtl -klubnak , sms -ben szavazhattok pénzért cserébe a semmire :-(
dömdödöm
emléxem régen az egyik eszement munkatársam olyan ideges volt a kismocsok nevű játékosra hogy egyedül kiszavazta a műsorból a céges mobiltelefonján keresztül :-)
Levendula
Népbutító műsorok! Így akarnak "példaképeket gyártani" az ifjúságnak?
Menő a tetovált, műkörmös, festett hajú, hajhosszabbítással rendelkező, agyonszoláriumozott pipi?
Menő a börtönviselt, agyontetovált, üresfejű krapek?
NEM!
Sajnos aki vevő ezekre a ... műsorokra, az meg is érdemli, hogy nézze!
leszúrt rittberger
@Turbó Pasi: 2011 végén indult a VV5, 2012-ben jött ki a villából az Alekosz nevű, áruld már el, hogy akkor hogyan kampányolt vele az MSZP, és főleg hol és miért... Ha már minden témába odakevered a politikát, meg a kóros ballib-fóbiádat, legalább a látszatát tartsd fent épeszű vagy...
human
Minden hasonló műsorról az a véleményem, hogy hosszútávon butítja a társadalmat. Nem a felnőttekre veszélyes, mert ők már érett személyiséggel rendelkeznek. A fiatalok viszont most szívják magukba a környezetükből azokat az élményeket, amik meghatározzák végleges egyéniségüket.
leszúrt rittberger
@human: Az interneten, Facebookon találkoznak ennél durvább dolgokkal is, húúú húú, huhogjunk, károgjunk, káros az internet is!

Nem egy ilyen műsortól fog elbutulni senki, akkor butul el, ha ezen kívül mást nem szív magába.
human
@leszúrt rittberger: Nemtán tözsnéző vagy? Akkor nézze a gyereked, ha van. Küldjetek sok sms-t is, hogy legyen folytatása is.
leszúrt rittberger
@human: Nem vagyok, és sms-t sem küldök ilyenre. Attól még hülyeséget írtál.
Turbó Pasi
@leszúrt rittberger: Tök véletlenűl tudom , hogy Alekosz a VV4-ben volt. Ami 2010-ben indult és Alekosz 2011-ben már kinn volt a villából. Akkor kampányolt vele a Török Zsolt nevű MSZP-s figura ! :-D Amiről te beszélsz , az már a későbbi széria volt. :-)
Turbó Pasi
@jameska: Ti le vagytok maradva, volt már VV Mufurc Atilla , meg VV Survivoros Péter ,
VV Szőke Nő Kinga, VV Pornós Érzékenylelkű Vera is ! :-D
jameska
@silber13: elnézésedet kérem! Igazad van, sőt... nem lenne mivel telíteni a szennylapokat, ha nem lennének :-)

A baj az, hogy 1,6 M ember kíváncsi rá, azaz ennyien élnek az "átlagnál és elvárhatónál alacsonyabb szellemi szinten". Lehet, hogy ez a megjegyzés sokaknak nem fog tetszeni, de attól ez még így van...
honeykiss
Indul a ValóVilág 6...mi a jó francnak, van már ebben az országban annyi gagyi és felejthető celeb, hogy Dunát lehet rekeszteni velük...a sok semmirekellő
Hellcat
Csak tudnám minek erőltetik ezt a szemetet...éjjel nappal budapest is egy nagy trágya ahogy hallom, az X faktor meg mindenkit fel akar fedezni, ráadásul a zsűri olyanokkal mint a tótgabi hát kérem...sorozatokat letöltöm és megnézem laptopon a fimeket ugyan így vagy ha megéri akkor moziban...Tv-t a reklámok miatt nem nézek főleg de most már a sima műsorok is szarok a fideszes híradókról meg ne is beszéljünk.
adrenalink
@jameska: Valaki azt írta az egyik portálon, hogy ő csak azért nézte a VV-t, mert másnap a m.helyén mindenki az ott történtekről beszélt, és nem akart kirekesztett lenni:-)
Mobil123
Akkor ennyi idővel kevesebbet kell tv-t nézni!! (Nekem , mert utálom ezeket a műsorokat!!)
hallgatag
Már másra nem is kell a közpénz...jóléti állam lettünk !!!
csikknorisz
Az elsőbe belenéztem egyszer, épp azt tárgyalta két hirtelenceleb, hogy szokták kiszedni ki az orrszőrüket. Na mondom, még ilyen ritka zsibbadt műsort, ki a fene néz ilyet? Most meg már a hatodik jön. Igaz a mondás, hogy amíg lószar van...
outsider
Asszem mindenem megvan...

...már csak ez hiányzott:(

A qrva anyukat, a szereplőktől a producerig, a nézőkön át!!!
Turbó Pasi
@hallgatag: Ja, mer a Villalakók valóban jólétben élnek a Villában, ez tagadhatatlan! >:-D
mariaberta
Csak tudnám, mi a fenének ez a műsor, mert amit való világnak hirdetnek, minden, csak nem a valóság.
RÁKOS
@leszúrt rittberger: én???na ne marháskodj őregúr
valakiaki
@Turhó Pasi: De jól tudod, valaki nagyon tájékozott VV ügyben, tényleg mekkora szenny és csak a hülyék nézik, fúúj :):)
stone
...Kamuvilág, hogy elterelje a figyelmet az igazi Való Világról...
Gondolom a reklámszünetekbe beteszik a győzike showt.

ez kellett már.. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.