BUDAPEST – Dömsödi Gábor napokban megjelenő botránykönyvében nemcsak Friderikusz Sándorról és Hajdú Péterről tálal ki szaftos pletykákat, de Palik László meggazdagodásáról is. „Az újkor rózsája Palik volt, ugyanis Rózsa Gyurihoz hasonlóan ő is Vitray Tamás felfedezettje, bűne-dicsősége. Amikor ezeket a sorokat írom, éppen eltűnt... Hogy Vitray samesza, tudtuk róla, tudtuk, hogy Tamás táskahordozója, és persze azt is, hogy anyukája, aki egy magabiztos orvosnő, egyszerűen beprotezsálta a Főnöknél, és innen már Laci tudta a dolgát... Fel sem merült bennünk, hogy Palik egyszer műsorvezető is lehet. Az állásunkat, helyünket sem féltettük tőle, szimplán irigyek voltunk rá, mert vele beszélgetett Tamás, velünk meg annyit azért nem. Palik mindig Főnöknek hívta Vitrayt, nem naponta, hanem percenként négyszer mondta ki a Főnök szót... Egyszer csak azt vettük észre, hogy ez a fiú, akinek akkor még a nevét sem nagyon tudtuk, ott ül mellettünk a stúdióban élő adásban. Tiltakoztunk ellene, de akkor már késő volt... Egy idő után azt találtam mondani Paliknak: »Lacikám, húzd ki a nyelved időként Tamás fenekéből, különben nem érzi, hogy nyalod!«" – írja botránykönyvében Dömsödi, aki Palikkal aztán egy budapesti autószalonon találkozott, ahol az Autó2 című műsorából forgatta, Palik pedig a Mol standján dolgozott.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Dömsödi se kutya, de a Paliknál kevés undorítóbb plankton létezett a magyar médiatörténelem dicstelen ideje alatt.. Sőt az egész Földön is párját ritkítja az ilyen gyomorfogató alávaló pondró... A Palik nemhogy a Dömsödit meg akit csak tudott lenyúlt és kifúr.. felűlre gátlástalanul nyalt, szerintem faszt is szopott mert egy nyomorult buzi; de még a FORMA 1-et is képes volt KÖZTÖRVÉNYES BŰNCSELEKMÉNNYEL JÁTSZANI ÁT az MTV-től a kereskedelmi csatornáknak; majd miután életek, sorsok százait tönkretéve, emberek tucatjait padlóra küldve ellopta a jogokat, szemrebbenés nélkül egyik napról másikra pozíciót váltott és már az MTV-be a bűncselekménye másnapján idegenként ment be, a tegnap még kollegáival szinte magázódva a Forma 1 Rt igazgatójaként kimérten nyilatkozott... Palik egyik fő díszpéldánya annak az embernek nem nevezhető csicska-hadnak, akik miatt szégyellem hogy magyar vagyok... Persze hogy eltűnt, miután szétlopta magát, elárult és lehúzott mindenkit maga körül vitte a kurváját és a fattyait és lapít külföldön.. csak megerősíthetem Döme szavait...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.