BUDAPEST - Színészként rendkívül elismert, rendezőként nemzetközi hírű, mentorként azonban csődöt mondott Alföldi Róbert (46). Az X-Faktor negyedik szériájának segítője, korábban sikert sikerre halmozott.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Már korábban bekommenteltem, az idei felhozatal nagyon gyenge. Alföldi színházi szakember, itt és ebben tehetetlen volt. Csodára ő sem képes.
coni
Kínos volt nézni Alföldi feszengését a műsorban, folyamatosan az volt az érzése az embernek, hogy van az pénz... de megbánta, hogy a nevét adta a dologhoz. Tóth Gabi a helyén volt, nem is feszengett, ha lehajolt..
Az lett volna a szégyen ha Alföldi jól jön ki a dologból.
Szvetlana
Már korábban bekommenteltem, az idei felhozatal nagyon gyenge. Alföldi színházi szakember, itt és ebben tehetetlen volt. Csodára ő sem képes.
silber13
Csődöt mondott? Marhaság! Ebből a hozott anyagból világnagyságok sem tudtak volna egy épkézláb csapatot összehozni! És adjuk hozzá a kedves publikum " hozzáértését!!"
Szvetlana
@silber13: Én a Fat Főnixre mondtam egy befutót, de jobbak lettek volna egy billentyűssel megtuningolva. Így valahogy kevés voltak ketten, de sztem jók voltak:))
Itt a legnagyobb sikerei Tót Gabi testi alkatrészeinek volt:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.