Budapest – Gyanúsított volt a Répás Lajos (62) elleni perben a múlt csütörtökön, gyanús körülmények között elhunyt Welsz Tamás (†41) – tudta meg a Vasárnapi Blikk. A Miss Hungary szépségversenyek atyja, Répás fotómodellek és hoszteszek közvetítésével is foglalkozott. A gyanú szerint megrendelőinek 2010 nyarától nőket – köztük több kiskorút – közvetített szexuális szolgáltatásra. A Simon Gábor MSZP-s képviselő pénzügyi tanácsadójaként elhíresült, bissau-guineai útlevelekkel üzletelő Welsz gyakran rendelt lányokat. A nyomozati anyag szerint Répás modelljei közül az akkor még kiskorú, 14 éves É. B. volt a kedvence, aki valódi korát Répásnak, de természetesen kuncsaftjainak sem árulta el. A Blikknek korábban azonban elmondta, nyilvánvalóan látszott a testén, hogy nem egy kifejlett nő, legfeljebb csak tini, de pont ezt élvezték a férfiak. A nyomozás nemrég vádemeléssel zárult, négy vádlott áll hamarosan bíróság elé, Répás Lajos és egy társa, mint kerítő, és két üzletember, akik kiskorúval folytattak szexuális viszonyt. Welsz is gyanúsított volt, de mindenképpen megúszta volna, mert a lány – ismeretlen okból – visszavonta az ellene tett vallomását.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szerencsetlen welszre mar mindent ra lehet huzni, megvedeni nem tudja magat mert kinyirtak.
Simont meg nem tamadjak, mert tudjak a fideszesek hogy artatlan, csak a valasztasokig meg lehet dobalozni a szarral.
Nem lepodnek meg ha aprilis 6 utan simon azonnal kijonne az elozetesbol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nahát, eddig csak a Viktorunk példaképéről, a vén kujon olasz maffiózó miniszterelnökről derül ki ilyesmi!
Szvetlana
@nehogymá: Ha Welsz áldozat lenne, akkor nem kellett volna tartania a számonkéréstől.
Az előélete szerint azonban nagymenő gazember, a szépségkirálynő választás koronázott királya, Panamában bűncselekmény elkövetése miatt körözték, ezek szerint strici, lopott, csalt, egy nagymenő bűnöző. Nehogymá az ilyen emberekkel érezzek valamennyi kis szimpátiát. Lehet, hogy bevett valamit, lehet, hogy nem, a francot sem érdekli. Bűnöző , a tolvajok fejedelme, előttem el van kapálva.
nehogymá
@Szvetlana: félre értettél,eszembe nem volt mentegetni. csupán arra utaltam,hogy akár egy egész óvodán végig mehetett volna,valamiért a végrehajtók,rendörség ügyészség ezzel a nyomoronc volt mszp s fickóval kapcsolatban mutat érdeklődést. az se kizárt,hagy csak azért,hogy ne kelljen (most már okafogyott mert meghalt)kiadni . nagyon nem tetszik ahogy dolgokhoz hozzáállnak. hullik a férgese,de nagyon sok van még köztünk.
Szvetlana
@nehogymá: Sajnos egyre több az ilyen életművész, a pénz-a korlátlan lehetőségek-kapcsolatok-nagymenő életmódok, teljesen megbolondítanak embereket. A számonkérés nem maradhat el. Nem fogok elnéző-sumákoló kommentet írni csak azért, mert az MSZP köreiben forgolódott. De az is tény és ez a szomorú, hogy ezzel az üggyel kapott a Fidesz egy hatalmas sanszot, amivel támadhatja a "bűnöző" baloldalt. Mintha közöttük nem volna éppen ilyen és ennyi gazember.
Csak mivel ez az ügy most bukott ki, nagyon sokat árt vele. Nagyon nem kellene ez nekünk.
nehogymá
@Szvetlana: szerintem nem csak ott forgolódott. szélhámosnak elég "ügyes"volt. afrika közép amerika,most meg itt. annál jóval szélesebb körből "meritett" mint az mszp.( sólyom légitársaság)lehet ez lett a veszte. nem csak erre az egy emberre lehetettek terhelő adatai.
Desischado
Azért ha ebből egy töredék is igaz, undorító dolgok folyhattak ott! Amúgy nehogymának igaza van, ez adu a rablóbanda kezében, de erre meg rá lehet kérdezni, hogy mi van a milliárdos! rablásokkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.