Dunakeszi — Hiába vett méregdrága álomotthont Szijjártó Péter külügyminiszter és felesége, még óriási összegeket költhetnek rá.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Zselés prütyi!!! lehet akárhány fürdőszobád, a szaros szádat nem tudod kimosni. A szád szélén ott marad!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Hát azokra szükség is lesz. A sűrű mosakodást máris elkezdte, és a családtagok ebben segítik, mert összetartanak. Bizonyára azok is takarékos emberek, akik arra gyűjtöttek, hogy a lakás nélküli Péterkén segítsenek, mert egy otthon nem elég.
A változatosság gyönyörködtett. /Jól emlékszem? Napóleon mondotta ezt a bölcsességet?/
Szimba
"79 millió forintot adtak a szüleim, ebből 34 milliót ajándékba, " . illeték fizetés megvolt? Már az ajándékozás után. És annyira sajnálom, hogy még Isten tudja mennyit kell költeni a felújításra. Talán ezért jönnek a további szigorok, megszorítások, hogy legyen miból. Szegény szíjjártó külügyminiszterünk.
bretagne
Nagyon helyes! A tisztaság fél egészség! Nehogy már sorba álljanak a fürdésért!
verőce21
Kell is legyen, lehetőleg minden hálószobához saját fürdőszoba! A mi házunkban négy fürdőszoba van (azonfelül a WC-k), pedig húsz évvel ezelőtt építettem, amikor még nem is volt ilyen ajánlás.
Ha van az a pénz Petike, meg kell csináltatni, egyszer kell építeni, de rendesen! :)
coyote3
Reméljük használni is tudja majd őket...
m.macskosz
@mariaberta: Lehet, hogy mondta Napóleon, de akkor Cicerót idézte:
Varietas dēlectat. hu.wikiquote.org/wiki/Latin_sz%C3%A1ll%C3%B3ig%C3%A9k
m.macskosz
@verőce21: Kínos lehet egy olyan házban élni, ahol másból sem áll az épület, mint fürdőszobákból, a helyiségek berendezési tárgya bidék, WC-csészék, piszoárok.
Asszony meg a szomszéd nyárikonyhájában főz, az ebédlő meg az udvar. :)
varrólány
Ő pénzt kapott a szüleitől, én meg emberséget . Igaz én nem vagyok olyan "hasznos" állampolgára az országnak mint ő.:-))
Én ennek az egy fürdőszobánknak is tudok örülni, főleg hogy apukám kétkezi munkája

@m.macskosz: 09:19 :-))) Biztos sokat fürdenek , vagy olyan Monk tipusúak!
m.macskosz
@varrólány: Vagy valami fidesz fan, aki szaniterekben utazik, ingyen szállítja neki,
egy majdani zsíros kis állami megrendelés reményében. Vagy így hálálja meg azt.
verőce21
@m.macskosz: (09:19) Értem én a tréfát,...de ha építkeztél volna valaha, esetleg kitekintésed lenne Kanada, vagy az USA felé, tudnád, hogy ott kötelező minden hálószobához fürdőszobát létesíteni! Még el is vehetik tőled a gyereket, ha nem tudsz önálló fürdőszobát biztosítani számára...
-, na efelé mennek a magyar előírások is.
Nem túlzás az a négy fürdőszoba, ha van elég szoba és személy hozzá a házban, a reggeli munkába, iskolába készüléskor, amikor "csúcsforgalom" van. Nem beszélve arról, ha több generációs a ház, nem szívesen használja senki az idősebb szülők WC-it, fürdőit, stb.
m.macskosz
@verőce21: "Értem én a tréfát,.." Na, akkor jó!
varrólány
@verőce21: 11:10 Ezt magyarázza már el valaki miért kel az amerikai mintákat életmódot utánozni vagy helyeselni? Ott egész más a színvonal.
Itt sokan örülnek ha van egy fürdőszoba . A sok szoba meg helyiség közt elveszik az ember , már úgy hogy egymás felé. Aztán csak csodálkoznak hogy nem tudnak egymással kommunikálni nem értik egymást .
Azt meg végképp nem értem , mi az hogy nem szívesen használják az idősebb szülők
WC.it, fürdőit? Jó hogy ki nem rakatod a házból az idősebbeket!
Régen több generáció is együtt élt de meg is tanulták az emberek az elfogadást , tanultak az idősebbektől.
JAJMÁR
Ez tényleg fontos, hogy mennyi fürdőszobája és wc-je van valakinek ! mer" például egy nagy házban nagyon kellemetlen, ha messze van a WC , hát futkosson lépcsőkön, le föl? :)
JAJMÁR
@JAJMÁR: 11:28 az ember :) amikor sürgős?
varrólány
@JAJMÁR: Induljon el időben! -) majd aztán lehet csak egy lépés hiányzott!.-))
JAJMÁR
@varrólány: 11:32 Bizony, nehéz az élet, ha minden távol van...
Komolyra fordítva a szót, ez rendkívül személytelen lehet, hiszen mindet nem lehet meghitté varázsolni, ez olyan "szálloda" már, nem otthon.
Ha pedig lakrészek vannak benne, akkor elszigeteltté válnak. Ez nyilván kisebb gyerekek esetében nem lehetséges.
Egyetértek veled 11:21
verőce21
@varrólány: (11:21) Emberi kapcsolatok szempontjából közelíted meg, ami helyes, de vannak más "érvek" is ma már. Általában mindenki dolgozik/ott, siet, gyorsabb az élet, mint apáink, nagyapáink korában. Régen kint volt egy WC az udvaron, vagy veranda végén, nem szagolták gyorsan egymásután. A fürdést meg elnapolták, legfeljebb lavórban, derékig.
Aztán a szocializmusban bekényszerítették az embereket a szabad, tanyasi tiszta levegőről egy ötödik emeleti panelbe, na az volt ám a fejlődés. - egy angol WC! Csodálkozol, ha valaki ki tud törni abból az 55 m2 bezártságból, hogy újra teret foglal magának?

A többi dologról meg már nem szívesen írok, mert intim zóna. :)
dr. prédikátor
Zselés prütyi!!! lehet akárhány fürdőszobád, a szaros szádat nem tudod kimosni. A szád szélén ott marad!!!
pbalage
aranyvecekefe.hu
Csak ajánlani tudom. kiváló dolgok vannak fent.
varrólány
@verőce21: 11:57 Az érveid jók , hát bólogatok is! A panelt ne is emlegesd pár évig laktunk benne , ott a csövek mentén meg minden hallatszik , nem igazán lehet intim zóna! Persze kényelmes mint lakás ,de mindenhol falak meg kinéztem beton, autók , az egy borzalom.
Kényelmesen lehetek eleget a föld alatt. Most itt nem akarok a lavoros mosakodás részleteiről írni de bizony a kényszer nagy úr de azért megoldható volt a tisztálkodás , hát nyilván nem úgy mint egy kádban.
A legnyugodtabb hely a fürdőszoba hát nem mindegy milyen és hol van mert ott lehet lazulni , és persze énekelni! :-)
verőce21
@varrólány: (14:39) Annyira ismerlek már, hogy a konfrontáció elkerülése végett, Te mindig annak adsz igazat, akivel éppen beszélsz. :)
De én tényleg furcsának tartom, ha valaki már veszi a nagy lélegzetet és saját házat épít -, miért csak egy fürdőszobát létesít benne? A szülők, a fiú-, a lánygyerekek, nem beszélve esetleg szülők, vagy vendég, miért nézegetnék egymás higiéniai cuccait? A WC használatokra ugyanez igaz!
Kanadában tényleg elveszik állami gondozásba a gyereket, ha nem építesz nekik - legalább nemenként -, saját fürdőszobát.
Végezetül egyáltalán nem tartom túlzásnak Szíjjártóék öt fürdőszobáját.
Szeretsz énekelni?
varrólány
@verőce21: 15:32 Jobb lenne ha agresszíven írnék , és csakazértis nekem legyen igazamul? :-) Ha meggyőzőek az érvek nem fogok direkt vitát szítani. De akkor azt is tudhatod szeretem a régi értékeket , az emlékeket de ezt nem lehet elmagyarázni
Amit írtál ahhoz viszont nem kevés pénz kell, nagy ház sok szoba. Hát gondold el , hogy nem volt külön szobám a testvéremmel . De viszont megszoktam az alkalmazkodást , de nagyon.
Elhiszem hogy Kanadában másképp van , de mi hol vagyunk hozzájuk képest! Én meg túlzásnak tartom az öt fürdőszobát , de az újságok meg direkt provokatíve írták ezt.
De lehet ezért van ennyi mert majd vendégül látnak szegény állampolgárokat is !!
Ki nem szeret fürdőszobában énekelni? :-)
verőce21
@varrólány: (16:10) Ide minden cikk, "direkt provokatíve" érkezik, már észrevehetted volna. Arra ugranak a népek! De ha kevés lenne, mindig akad, aki "rátesz még egy lapáttal". :)
verőce21
@Horizont: (18:40) Azért az engem is piszkál, hogy 36 évesen azt sem tudja, mennyi pénze van már!
De azt is tudod, milyen bajban van egy háziasszony, ha vendégek jönnek, és minden fürdőszobát ki kell takarítani, mert nincs egy olyan, ami mindig rendben van és azt bármikor használhatja egy vendég. "Tisztafürdőszoba"
varrólány
@verőce21: 19:45 Ráteszenk még egy talicskával is de nem baj a kommentek miatt vagyok itt főleg! :-)
verőce21
@varrólány: Én is csak olvasgatom néha, mert túlnyomóan már csak a szellemesebbek, szórakoztatóak maradtak. :)
verőce21
@Horizont: (20:06) De "több személy seggével" meg több kádat. Aztán vannak igények is, van aki a nagy kádat, van aki a sarokkádat, van aki meg csak zuhanyozni szeret. :)
verőce21
@Horizont: (20:15) Nem az igények! Mint már írtam, a higiéniát is fontosnak tartom, a fiú-lány gyerekek-nél. A fürdőszobákat pedig 6-8 évenként úgyis fel kell újítani, édes mindegy, milyen alakú, színű fürdőalkalmatosságot épít bele az ember.

Ha pedig kedvében járhat vele a gyerekének, akár lehet olyan is. Hát nem igaz? :)
Pálinkafőző Rézüst
Na ettől még nem lesz tisztább a jószág...
@verőce21: ma 11:10-re: "esetleg kitekintésed lenne Kanada, vagy az USA felé, tudnád, hogy ott kötelező minden hálószobához fürdőszobát létesíteni! "
Na ez így nem igaz ...:)))) Átlagban 2 hálóra jut 1 füri.
mariaberta
Mert az egyikben a kezét, másikban a lábát, harmadikban az arcát mossa, negyediben a fülei mosását végzi, ötödikbe beleül, hogy ott is tiszta legyen.
Medence nincs?
Majd lesz hiszen bizonyára van még néhány rokon, akik tudnak kölcsönözni.
Így tudja meg a zember, miért jó a kiterjedt rokonság.
varrólány
@verőce21: 20: 43 Persze hogy kell újítani a fürdőszobát mivel a mostani" minőségi" hozzávalók nem is bírják sokáig. A mi csempénket csak robbantva lehetne leszedni a falról még régi jó anyagból készült.
mariaberta
@m.macskosz: Hát kedvesem, én már a kiakadtam a fürdőszoba hiányon,így ez a kicsinyke uszoda elkerülte a figyelmemet.
De ami igaz, igaz. Rendkívül tiszta mániás a család
m.macskosz
@mariaberta: Padig egy ari, édi-bédi delfin díszíti a medence alját...:)
varrólány
@m.macskosz: Már akartam kérdezni, hogy tán körbe vezettek? :-))De tényleg látszik a képen.
m.macskosz
@varrólány: :) Nem hiszem, hogy meghívót kapnék a lakásszentelőre...:)
nezelodo
Nem azzal van a baj, hogy hány fürdőszoba van a kégliben, és mennyibe került, hanem az, hogy honnan van rá pénz!? Persze akinek ilyen adakozó a rokonsága, és lepapírozzák a meg nem keresett, de létező pénzeket, az más... Remélem holnap ismét kiáll a gazdájával együtt és oktatják a minimálbérest a becsületről, meg a tisztességes adózásról és az önzetlen országépítésről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.