Ausztriában, Burgenlandban kapták el a 89 éves K. Sándornét, azaz Repülős Gizit - írja az osztrák Kronen Zeitung

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Miért nincs Gizinek még tanácsadói állása a kormányban ? Nem is értem... Különben meg, Gizi néni nem jelent életveszélyt, nem ölt embert, mégis többet ült, mint némelyik gyilkos..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@tivoli: Nem mondod?
csak nem személyesen ismersz egyet? :-)
csa-csa
@m.macskosz:
az engem nem érdekel! az egész életét végiglopta-rabolta a vén rohadékja! ez meg tény! biztos nem raboltak még ki azért vagy elnézőbb vele.
A kevés nyugdíját meg magának köszönheti. Nem kellett volna lopni és ennyi. Még sajnáljam is nem? Megélhetési vagy sem nem tudom és soha nem is tudtam tolerálni a bűnözőket bárki is legyen. Remélem feldobja a bakancsot az összes többi mocsadékkal együtt!
szolmekkoj
@csa-csa: Engem már kiraboltak de nem a Gizus. Eszembe nem jutna azért erre a vén bolondra haragudni mert engem már kiraboltak egyszer. Arra haragszom aki kirabolt, másra miért haragudjak? Az ilyen gondolkodásnak nincs értelme, csak a frusztáltságot növeli az emberben és a végén már magát is gyűlölni fogja, mikor elfogynak a gyűlölni való alanyok.
csa-csa
.."mikor elfogynak a gyűlölni való alanyok. "
miért magam gyűlölném?! nem növel bennem semmiféle frusztráltságot! elvből és alapból gyűlölöm a bűnözőket és ennyi. ezek a rohadékok sosem fogynak el! sem a notóriusok, sem a megélhetési, sem a kemény bűnözők! Ami meg a megélhetést illeti, ilyen alapon a fél ország kirabolhatná a másik felét!
"Arra haragszom aki kirabolt, másra miért haragudjak?"
mert az a "más" rabló ugyanolyan mocsadék mint aki kirabol.
nem ragozom tovább.
szolmekkoj
@csa-csa: arra haragszol akire akarsz. A még meg nem született tolvajokra is haragudhatsz tőlem. Én inkább a tanulatlan, megélhetési politikusokra haragszom akik bemondásra vesznek fel közel 30 millió költségtérítést az adónkból. Szerintem a Gizi annyit életében nem lopott össze, mégis leült már közel 2 évtizedet. Gondolom nem kell megírnom melyik csürhe viszi a prímet megélhetési politizálásban. Én azokra jobban haragszom mint a "kleptós" Gizire.
csa-csa
@szolmekkoj: .."a tanulatlan, megélhetési politikusokra haragszom akik bemondásra vesznek fel közel 30 millió költségtérítést az adónkból."
ezzel is teljes egyetértésem! sőt! azokra meg nem hogy haragszom, de egyenesen fellógatnám az egész tetves bagázst úgy ahogy van dékástól, fideszestől mszpéstől, lmpéstől, mindenestől ÁBC sorrendben!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.