Mióta kiderült, hogy egyetemi oktató lesz Orbán Ráhel, ismét a figyelem középpontjába került a miniszterelnök lánya. Nálunk most beleolvashat korábbi szakdolgozatába.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Jobb dolgom is van mint ennek a libának az irományán rágódni! Olvasson bele a köszvény!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Az írás -valaha a szépírást is osztályozták- olyan pocsék, olvashatatlan, nem foglalkozom hieroglifákkal.
Butautáló
Jobb dolgom is van mint ennek a libának az irományán rágódni! Olvasson bele a köszvény!
Grafix69
Én is írok egy doktorit ,így fog kinézni kérlek tanulmányozzátok át milyen lett . Címe Evőeszközök

Az evőeszközök két kategóriába sorolhatók. Az első a lapát alakúak a második pedig az ék alakúak. Vagy nevezhetjük őket vágó evőeszközöknek ,ilyen pl a kés. A lapát alakúak pl a kanál amiből van kiskanál ,nagy kanál illetve még a kanális de annak semmi köze az evőeszközökhöz . A lapát forma a villa is amiből van 3 ágú meg 4 ágú sőt egyes éttermekben pl 5 ágú villa is van ,nos már el is árultam ezek az eszközök táplálkozásra szolgálnak . A villával nagyon nehéz pl levest enni mert mindig csak a tészta marad benne de pl kanállal lehet mindent enni azt is amit villával tudunk enni . Innen is ered a mondás nagy kanállal habzsoljuk az életet . Mert milyen hülyén nézne ki ha pl nagy villával habzsoljuk az életet. A kések is különbözőek lehetnek , vannak a recések, az élesek illetve az életlenek . Aztán a bicska amivel néhányan a fagyit is eszik innen ered egy másik mondás : Olyan paraszt ,hogy még a fagyit is bicskával eszi, de pl a bicska nyitogató is innen ered ( vagy nem) . Köszönöm minden mentoromnak , hogy segítséget nyújtott a szakdolgozatom elkészítésében .
karma1
Na, ez a szerencsetlen liba latszik, hogy az apja emlojebol szopta az illiberalis es az unortodox gazdasag alapjait, amely nem ismeri a "tisztesseges verseny a gazdasagban" cimu alapvetest.

Szoval racsodalkozik arra az egyszeru tenyre, hogy orszagszerte - de mit orszag - VILAGSZERTE letezik egynel tobb fesztival , es olyan romkocsmak, kabarek, ettermek, barok, ahol a helyiek zenes musorral, programokkal kedveskednek a vendegeknek, amivel magukhoz csabitjak a vendegeket.

Tehat recsolke racsodalkozik a vilagra, mint falusi punszi az angol WC-re, es ezt a felfedezeset azonnal meg is osztja majd a Corvinuson azokkal a szerencsetlen aldozataival.

Egy biztos: apukanak sikerult a sajat gyerekenek az agyat is siman atprogramoznia, gratulalok.
A fiatalasszonyka egyszerusege a faek egyszerusegevel vetekszik...:o))))
ensIaved
Nekem tetszik Orbán Ráchel szakdolgozata. Nem tudom, milyen kivetnivalót találtok benne? Irigy emberek vagytok!
bencemacska
Ez a dolgozat nyert valamilyen nagydíjat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.