Egy hónapja született meg a kislánya, most családja siratja a halott családapát. L. Gábor a General Electric ózdi gyárában dolgozott, családja szerint az üzem biztonsági őrei okozhatták a végzetes sérüléseket.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Bizony azt tudjuk, hogy ezeknek az úgynevezett biztonsági őröknek jelentős hányada nem éppen agysebész...
kamazuka
@nezelodo: Jó,jó,de mi az,hogy behatolt?
Kicsit bővebben!
Ha mondjuk a kerítésen átmászva,az akkor sem ok a brutalitásra.
Nem volt nála a belépőkártyája?
Ennyire nem kell nyomúlni hírként.
Tragédia történt.
papa.49
Ismerem a GE Hungariát személyesen, belülről oda is jártam targit javítani, hát mondhatom a Pénzverdében nincsenek olyan szigorú szabályok az üzem területén mint ott...A belépés a személyre szóló belépési engedéllyel is perceket vett igénybe, a kocsit átnézték alaposan, kocsileltárt is kértek néha, bent nem ott állhatsz meg ahol eszedbe jut, kijelölt parkolóhely van csak ott, az üzenem belül meg csak a felfestett vonalak között lehet közlekedni, és mindenkinek védőszemüveget kell viselni az üzem területén...Nekem volt mikor szóltak hogy miért nem viselek védőszemüveget, de a fejemen volt a szemüvegem a +2, mondom a pacáknak avval nem látok közelre, nem látom amit látnom kellene...Érdekes hely az biztos, főként belülről...
A srác miatt részvétem a családnak, és tegyenek meg mindent hogy kiderüljön az igazság...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.