Thaiföld - Nagyon csúnyán elfajult egy nézeteltérés az úton. A fehér Mazda a videón látszik, ahogy kissé leszorítja a robogóst, aminek utasa leszáll és a kocsi után sétál kiabálva és mutogatva.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ebben mi a hír? A 70-es években Párizsban egy robogós, mert a szembe-forgalom miatt nem tudtam félrehúzódni előle, addig püfölte a kocsim tetejét még egy órási hupli nem lett rajta! =))
namihami
@RonaGyuri: Én viszont megfordítanám a témát.
Mindkét tipusú járművet használva tökéletes összehasonlítási lehetőségem van mindkét félre.
Nem vitatom az általam ""pizzafutár stílusnak"" nevezett robogósok sokszor kockázatos stílusát, de sajnos ezzel nagyságrenddel rosszabb a tapasztalatom a dobozban utazó, általában nagy autósok gonoszságairól
Pl.: csúcsforgalom, ő nem mehet, de összezár, mert ha ő nem mehet, akkor a másik se mehessen.
Sávváltás, kis- és nagyívben kanyarodás, sáv szélén ""letolás"" és egyéb, a védtelen elleni dühöngés.
Szóval: a videót megnézve csak annyi a véleményem, hogy ez az autós szimplán házhoz ment a lóf@szért és itthon is kellene néhány ilyen ""rendrakás"". Akkor néhány Bömbis, Merdzsós és Leximexis (bocs. ha kihagytam egy-két dodzsemtipust) egy kicsit magábaszállna..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.