A körülbelül másfél éve húzódó Répás Lajos-féle prostiügyben tanúként hallgatták meg és tett vallomást Dézsányi Bianka. A vádirat szerint 2011 végén, 17 éves korában egy luxushotelbe közösülésre közvetítették ki – írja a Borsonline.

A Bors informátorának elbeszélése és a hozzájuk eljuttatott vádiratrészlet tanúsága szerint Dézsányi Bianka egyike azoknak a hölgyeknek, akik érintettek a híres prostiügyben.

Répás Lajos a vádhatóság szerint három éven keresztül közvetített lányokat gazdag férfiaknak, köztük politikusoknak és válogatott labdarúgóknak is. Az ügyészség kerítéssel és kitartottsággal vádolja a férfit.

Dézsányi Biankát a periratok szerint tanúként hallgatták ki az ügyben, és vallomást is tett. A vádirat szerint 2011 végén mindössze 17 éves volt, amikor kiközvetítették az egyik budapesti luxushotelbe egy órára, hogy ott közösüljön egy eddig meg nem nevezett személlyel.

Sarka Ka­ta, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője úgy nyilatkozott, hogy amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor Dézsányi Biankát kizárja a versenyből, és a nyereményeit is visszaveszik.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
(repedt)sarkakata nem türi a konkurrenciát !!! Ennyi !!
A " piroslámpás negyedben " ez iratlan törvény !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Labdarugóink itt legalább gyorsan tudtak gólt lőni! Sőt! Gyorsabbak voltak mint az átlag. :))))
justhpeter
@Apatszerek: Rendezek egy szépségversenyt és nem érdekel a résztvevők története ?@Szeparepa2: Még ez is megtörténhet. Meg az is, hogy a prostik szerepet cserélnek.
Desischado
Hát nem vagyok meglepve. Szerintem igaz a sztori!
nezelodo
A fene... Hogy meglepődhetett az a SarkaKata. Honnan is sejthette volna?
vadnarancs
@Csizmás Kond: Nézd már, megint egyetértünk. Nos valóban úgy van, ahogy leírod...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.